TRANSIT SONORISATION

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • TRANSIT SONORISATION

Contactgegevens TRANSIT SONORISATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSIT SONORISATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSIT SONORISATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE GAMBETTA 25; 6044; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71459244 (+32-71459244) 71459244 (+32-71459244)

Fax (fax): +32 (60) 331-67-66 +32 (60) 331-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSIT SONORISATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSIT SONORISATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSIT SONORISATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSIT SONORISATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSIT SONORISATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSIT SONORISATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSIT SONORISATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSIT SONORISATION
Products information TRANSIT SONORISATION

BTW identificatienummer (tax): BE08100189208
Ondernemingsnummer: 8209777832
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TRANSIT SONORISATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSIT SONORISATION
(Get full report from official database of BE for TRANSIT SONORISATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSIT SONORISATION
Addition kinds of activities for TRANSIT SONORISATION

305202. Plastic slang | Plastic hose
366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij TRANSIT SONORISATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSIT SONORISATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSIT SONORISATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSIT SONORISATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van TRANSIT SONORISATION in sociale netwerken
Look for responds of TRANSIT SONORISATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSIT SONORISATION. Laat een reactie achter voor TRANSIT SONORISATION. TRANSIT SONORISATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSIT SONORISATION. Leave a respond for TRANSIT SONORISATION. TRANSIT SONORISATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSIT SONORISATION op de google maps. Adres en contacten TRANSIT SONORISATION
Location of TRANSIT SONORISATION on the google maps. Address and contacts of TRANSIT SONORISATION

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSIT SONORISATION TRANSIT SONORISATION: Maes NV | Hairdesign Michiels | Het Molenhuis | LA PALLANDE | John Hastry

Other related companies as TRANSIT SONORISATION: Maes NV | Hairdesign Michiels | Het Molenhuis | LA PALLANDE | John Hastry

TRANSIT SONORISATION is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSIT SONORISATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100189208. Het bedrijf TRANSIT SONORISATION bevindt zich op het adres: PLACE GAMBETTA 25; 6044; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in TRANSIT SONORISATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSIT SONORISATION is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSIT SONORISATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSIT SONORISATION, openstaande posities, locatie van TRANSIT SONORISATION op de kaart.

TRANSIT SONORISATION is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSIT SONORISATION, company assigned to the tax number BE08100189208. The company TRANSIT SONORISATION is located at the address: PLACE GAMBETTA 25; 6044; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in TRANSIT SONORISATION were not found.
The main activity of TRANSIT SONORISATION is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSIT SONORISATION is not available. You also can look at reviews of TRANSIT SONORISATION, open positions, location of TRANSIT SONORISATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSIT SONORISATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSIT SONORISATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSIT SONORISATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSIT SONORISATION, employees, financial statistics.