SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SPORTZAAL DON BOSCO-INST.
Private companiesMetal Mining • SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

Contactgegevens SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENDALLAAN 90; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27625906 (+32-27625906) 27625906 (+32-27625906)

Fax (fax): +32 (57) 727-58-79 +32 (57) 727-58-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTZAAL DON BOSCO-INST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTZAAL DON BOSCO-INST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTZAAL DON BOSCO-INST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTZAAL DON BOSCO-INST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTZAAL DON BOSCO-INST.
Products information SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

BTW identificatienummer (tax): BE05445892333
Ondernemingsnummer: 5625793457
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SPORTZAAL DON BOSCO-INST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTZAAL DON BOSCO-INST.
(Get full report from official database of BE for SPORTZAAL DON BOSCO-INST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTZAAL DON BOSCO-INST.
Addition kinds of activities for SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises

Werken bij SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Looking for open vacancies in other companies

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van SPORTZAAL DON BOSCO-INST. in sociale netwerken
Look for responds of SPORTZAAL DON BOSCO-INST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Laat een reactie achter voor SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. SPORTZAAL DON BOSCO-INST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. Leave a respond for SPORTZAAL DON BOSCO-INST.. SPORTZAAL DON BOSCO-INST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTZAAL DON BOSCO-INST. op de google maps. Adres en contacten SPORTZAAL DON BOSCO-INST.
Location of SPORTZAAL DON BOSCO-INST. on the google maps. Address and contacts of SPORTZAAL DON BOSCO-INST.

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTZAAL DON BOSCO-INST. SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: Veulemans L | COIFFURE PATRICIA | CENTRE NATURE BASSE FAGNE | GLORIEUX R | Graphicomp N.V.

Other related companies as SPORTZAAL DON BOSCO-INST.: Veulemans L | COIFFURE PATRICIA | CENTRE NATURE BASSE FAGNE | GLORIEUX R | Graphicomp N.V.

SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTZAAL DON BOSCO-INST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05445892333. Het bedrijf SPORTZAAL DON BOSCO-INST. bevindt zich op het adres: GULDENDALLAAN 90; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in SPORTZAAL DON BOSCO-INST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTZAAL DON BOSCO-INST., openstaande posities, locatie van SPORTZAAL DON BOSCO-INST. op de kaart.

SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTZAAL DON BOSCO-INST., company assigned to the tax number BE05445892333. The company SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is located at the address: GULDENDALLAAN 90; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra. Products created in SPORTZAAL DON BOSCO-INST. were not found.
The main activity of SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTZAAL DON BOSCO-INST. is not available. You also can look at reviews of SPORTZAAL DON BOSCO-INST., open positions, location of SPORTZAAL DON BOSCO-INST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTZAAL DON BOSCO-INST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTZAAL DON BOSCO-INST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTZAAL DON BOSCO-INST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTZAAL DON BOSCO-INST., employees, financial statistics.