Graphicomp N.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Graphicomp N.V.
Private companiesMetal Mining • Graphicomp N.V.

Contactgegevens Graphicomp N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graphicomp N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graphicomp N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800, België

Telefoon (phone): 32 51 22 72 58 32 51 22 72 58

Fax (fax): 32 51 22 74 16 32 51 22 74 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graphicomp N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graphicomp N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graphicomp N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graphicomp N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graphicomp N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graphicomp N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graphicomp N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graphicomp N.V.
Products information Graphicomp N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09149108886
Ondernemingsnummer: 1158477783
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Graphicomp N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graphicomp N.V.
(Get full report from official database of BE for Graphicomp N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graphicomp N.V.
Addition kinds of activities for Graphicomp N.V.

501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
38410422. trocars | Trocars
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal

Werken bij Graphicomp N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graphicomp N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graphicomp N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graphicomp N.V.. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

 • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

 • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • pedicure (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

 • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

Zoek naar antwoorden van Graphicomp N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Graphicomp N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graphicomp N.V.. Laat een reactie achter voor Graphicomp N.V.. Graphicomp N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graphicomp N.V.. Leave a respond for Graphicomp N.V.. Graphicomp N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graphicomp N.V. op de google maps. Adres en contacten Graphicomp N.V.
Location of Graphicomp N.V. on the google maps. Address and contacts of Graphicomp N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Graphicomp N.V. Graphicomp N.V.: Van den Bergh Bart | PISTACHE | HENDRIK VOLCKAERT | LE GATY | MARIE-CHRISTINE RUBENS

Other related companies as Graphicomp N.V.: Van den Bergh Bart | PISTACHE | HENDRIK VOLCKAERT | LE GATY | MARIE-CHRISTINE RUBENS

Graphicomp N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graphicomp N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09149108886. Het bedrijf Graphicomp N.V. bevindt zich op het adres: Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Graphicomp N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graphicomp N.V. is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graphicomp N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graphicomp N.V., openstaande posities, locatie van Graphicomp N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Graphicomp N.V. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graphicomp N.V., company assigned to the tax number BE09149108886. The company Graphicomp N.V. is located at the address: Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Graphicomp N.V. were not found.
The main activity of Graphicomp N.V. is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Graphicomp N.V. is not available. You also can look at reviews of Graphicomp N.V., open positions, location of Graphicomp N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graphicomp N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graphicomp N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graphicomp N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graphicomp N.V., employees, financial statistics.