CROISSANCE ET VITALIT?

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • CROISSANCE ET VITALIT?
Private companiesMiscellaneous Repair Services • CROISSANCE ET VITALIT?

Contactgegevens CROISSANCE ET VITALIT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROISSANCE ET VITALIT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROISSANCE ET VITALIT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC DES SEULES 68 B17; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10228178 (+32-10228178) 10228178 (+32-10228178)

Fax (fax): +32 (56) 459-84-20 +32 (56) 459-84-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROISSANCE ET VITALIT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROISSANCE ET VITALIT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROISSANCE ET VITALIT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROISSANCE ET VITALIT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROISSANCE ET VITALIT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROISSANCE ET VITALIT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROISSANCE ET VITALIT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROISSANCE ET VITALIT?
Products information CROISSANCE ET VITALIT?

BTW identificatienummer (tax): BE05978729248
Ondernemingsnummer: 2911071777
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CROISSANCE ET VITALIT? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROISSANCE ET VITALIT?
(Get full report from official database of BE for CROISSANCE ET VITALIT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROISSANCE ET VITALIT?
Addition kinds of activities for CROISSANCE ET VITALIT?

9711. nationale veiligheid | National security
10310102. Galena mijnbouw | Galena mining
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
48320109. Rots | Rock
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's

Werken bij CROISSANCE ET VITALIT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROISSANCE ET VITALIT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROISSANCE ET VITALIT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROISSANCE ET VITALIT?. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van CROISSANCE ET VITALIT? in sociale netwerken
Look for responds of CROISSANCE ET VITALIT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROISSANCE ET VITALIT?. Laat een reactie achter voor CROISSANCE ET VITALIT?. CROISSANCE ET VITALIT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROISSANCE ET VITALIT?. Leave a respond for CROISSANCE ET VITALIT?. CROISSANCE ET VITALIT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROISSANCE ET VITALIT? op de google maps. Adres en contacten CROISSANCE ET VITALIT?
Location of CROISSANCE ET VITALIT? on the google maps. Address and contacts of CROISSANCE ET VITALIT?

Andere gerelateerde bedrijven als come CROISSANCE ET VITALIT? CROISSANCE ET VITALIT?: Van Eetvelde J Electro | I.C.Tee BVBA | Coiff'Hair | VERSTRINGHE M. & R. | Karrewiel ('t)

Other related companies as CROISSANCE ET VITALIT?: Van Eetvelde J Electro | I.C.Tee BVBA | Coiff'Hair | VERSTRINGHE M. & R. | Karrewiel ('t)

CROISSANCE ET VITALIT? is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROISSANCE ET VITALIT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978729248. Het bedrijf CROISSANCE ET VITALIT? bevindt zich op het adres: PARC DES SEULES 68 B17; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in CROISSANCE ET VITALIT? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROISSANCE ET VITALIT? is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROISSANCE ET VITALIT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROISSANCE ET VITALIT?, openstaande posities, locatie van CROISSANCE ET VITALIT? op de kaart.

CROISSANCE ET VITALIT? is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROISSANCE ET VITALIT?, company assigned to the tax number BE05978729248. The company CROISSANCE ET VITALIT? is located at the address: PARC DES SEULES 68 B17; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportcentra. Products created in CROISSANCE ET VITALIT? were not found.
The main activity of CROISSANCE ET VITALIT? is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CROISSANCE ET VITALIT? is not available. You also can look at reviews of CROISSANCE ET VITALIT?, open positions, location of CROISSANCE ET VITALIT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROISSANCE ET VITALIT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROISSANCE ET VITALIT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROISSANCE ET VITALIT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROISSANCE ET VITALIT?, employees, financial statistics.