UVO YACHTING

Contactgegevens UVO YACHTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UVO YACHTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

UVO YACHTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAPOLEONSKAAI 3-7; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32331330 32331330

Fax (fax): +32 (53) 466-22-43 +32 (53) 466-22-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UVO YACHTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UVO YACHTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UVO YACHTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UVO YACHTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UVO YACHTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UVO YACHTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UVO YACHTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UVO YACHTING
Products information UVO YACHTING

BTW identificatienummer (tax): BE01165893554
Ondernemingsnummer: 1619354248
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in UVO YACHTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UVO YACHTING
(Get full report from official database of BE for UVO YACHTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor UVO YACHTING
Addition kinds of activities for UVO YACHTING

448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
35310609. Graafmachines: kabel, clamshell, kraan, derrick, dragline, etc. | Excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline, etc.
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
50490104. Optische goederen | Optical goods
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij UVO YACHTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UVO YACHTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UVO YACHTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UVO YACHTING. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnmedewerkers (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DERO CONSTRUCT

  Type: Vervanging brugpensioen

  voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Customer service medewerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

 • Elektricien (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

 • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

 • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

 • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • Jobstudent (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van UVO YACHTING in sociale netwerken
Look for responds of UVO YACHTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor UVO YACHTING. Laat een reactie achter voor UVO YACHTING. UVO YACHTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UVO YACHTING. Leave a respond for UVO YACHTING. UVO YACHTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UVO YACHTING op de google maps. Adres en contacten UVO YACHTING
Location of UVO YACHTING on the google maps. Address and contacts of UVO YACHTING

Andere gerelateerde bedrijven als come UVO YACHTING UVO YACHTING: RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA | FLOPENBAAR SLACHTHUIS NV | Lalieu Daniel | Elite SPRL | HOLLYWOOD VID?O

Other related companies as UVO YACHTING: RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA | FLOPENBAAR SLACHTHUIS NV | Lalieu Daniel | Elite SPRL | HOLLYWOOD VID?O

UVO YACHTING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UVO YACHTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01165893554. Het bedrijf UVO YACHTING bevindt zich op het adres: NAPOLEONSKAAI 3-7; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in UVO YACHTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UVO YACHTING is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UVO YACHTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UVO YACHTING, openstaande posities, locatie van UVO YACHTING op de kaart.

UVO YACHTING is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is UVO YACHTING, company assigned to the tax number BE01165893554. The company UVO YACHTING is located at the address: NAPOLEONSKAAI 3-7; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in UVO YACHTING were not found.
The main activity of UVO YACHTING is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UVO YACHTING is not available. You also can look at reviews of UVO YACHTING, open positions, location of UVO YACHTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UVO YACHTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UVO YACHTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UVO YACHTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UVO YACHTING, employees, financial statistics.