RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA
Private companiesAgricultural Services • RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

Contactgegevens RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Schalienhoevedreef 1 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-20-56-56 32-15-20-56-56

Fax (fax): 32-15-20-20-99 32-15-20-20-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA
Products information RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry services - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA
(Get full report from official database of BE for RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA
Addition kinds of activities for RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
20980000. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
24210201. Brandhout, van molenafval | Fuelwood, from mill waste
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods

Werken bij RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Laat een reactie achter voor RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. Leave a respond for RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA. RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA op de google maps. Adres en contacten RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA
Location of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA on the google maps. Address and contacts of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: Jacmin Vincent | Bibliotheek De Gobbe | P. SCHMITZ | Stryckers F | Polykrom

Other related companies as RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA: Jacmin Vincent | Bibliotheek De Gobbe | P. SCHMITZ | Stryckers F | Polykrom

RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA bevindt zich op het adres: Schalienhoevedreef 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundry services - industrial. Producten gemaakt in RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, openstaande posities, locatie van RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA op de kaart.

RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is a company, that was registered 2015 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, company assigned to the tax number BE06827972412. The company RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is located at the address: Schalienhoevedreef 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundry services - industrial. Products created in RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA were not found.
The main activity of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA is not available. You also can look at reviews of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, open positions, location of RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECORD NIEUWKUISERIJ WASSERIJ BVBA, employees, financial statistics.