M.C.S. Belgium NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • M.C.S. Belgium NV
Private companiesCommunications • M.C.S. Belgium NV

Contactgegevens M.C.S. Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C.S. Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C.S. Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 289 30 03 (+32-03 289 30 03) 03 289 30 03 (+32-03 289 30 03)

Fax (fax): 03 289 30 02 (+32-03 289 30 02) 03 289 30 02 (+32-03 289 30 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C.S. Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C.S. Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C.S. Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C.S. Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C.S. Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C.S. Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C.S. Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C.S. Belgium NV
Products information M.C.S. Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08455322265
Ondernemingsnummer: 6882904052
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in M.C.S. Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Spinning and weaving mills

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C.S. Belgium NV
(Get full report from official database of BE for M.C.S. Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C.S. Belgium NV
Addition kinds of activities for M.C.S. Belgium NV

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
38290509. Pulsanalysatoren, nucleaire monitoring | Pulse analyzers, nuclear monitoring
38610305. Zaklampapparatuur voor fotografen, behalve lampen | Flashlight apparatus for photographers, except bulbs

Werken bij M.C.S. Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C.S. Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C.S. Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C.S. Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van M.C.S. Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of M.C.S. Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C.S. Belgium NV. Laat een reactie achter voor M.C.S. Belgium NV. M.C.S. Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C.S. Belgium NV. Leave a respond for M.C.S. Belgium NV. M.C.S. Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C.S. Belgium NV op de google maps. Adres en contacten M.C.S. Belgium NV
Location of M.C.S. Belgium NV on the google maps. Address and contacts of M.C.S. Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C.S. Belgium NV M.C.S. Belgium NV: MURIEL VAN HILLE | PHILIPPE VANHAVERBEKE | MAISON SCARPA DONNA | V.C. JUPRELLE | Egemin nv

Other related companies as M.C.S. Belgium NV: MURIEL VAN HILLE | PHILIPPE VANHAVERBEKE | MAISON SCARPA DONNA | V.C. JUPRELLE | Egemin nv

M.C.S. Belgium NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C.S. Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455322265. Het bedrijf M.C.S. Belgium NV bevindt zich op het adres: Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Spinning and weaving mills. Producten gemaakt in M.C.S. Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C.S. Belgium NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C.S. Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C.S. Belgium NV, openstaande posities, locatie van M.C.S. Belgium NV op de kaart.

M.C.S. Belgium NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C.S. Belgium NV, company assigned to the tax number BE08455322265. The company M.C.S. Belgium NV is located at the address: Amsterdamstraat 14; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Spinning and weaving mills. Products created in M.C.S. Belgium NV were not found.
The main activity of M.C.S. Belgium NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C.S. Belgium NV is not available. You also can look at reviews of M.C.S. Belgium NV, open positions, location of M.C.S. Belgium NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C.S. Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C.S. Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C.S. Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C.S. Belgium NV, employees, financial statistics.