MURIEL VAN HILLE

Particuliere bedrijvencommunicatie • MURIEL VAN HILLE
Private companiesCommunications • MURIEL VAN HILLE

Contactgegevens MURIEL VAN HILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MURIEL VAN HILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MURIEL VAN HILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 91; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92336649 (+32-92336649) 92336649 (+32-92336649)

Fax (fax): +32 (15) 371-21-49 +32 (15) 371-21-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MURIEL VAN HILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MURIEL VAN HILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MURIEL VAN HILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MURIEL VAN HILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MURIEL VAN HILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MURIEL VAN HILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MURIEL VAN HILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MURIEL VAN HILLE
Products information MURIEL VAN HILLE

BTW identificatienummer (tax): BE04307708740
Ondernemingsnummer: 6544250488
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MURIEL VAN HILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MURIEL VAN HILLE
(Get full report from official database of BE for MURIEL VAN HILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MURIEL VAN HILLE
Addition kinds of activities for MURIEL VAN HILLE

222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij MURIEL VAN HILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MURIEL VAN HILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MURIEL VAN HILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MURIEL VAN HILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van MURIEL VAN HILLE in sociale netwerken
Look for responds of MURIEL VAN HILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MURIEL VAN HILLE. Laat een reactie achter voor MURIEL VAN HILLE. MURIEL VAN HILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MURIEL VAN HILLE. Leave a respond for MURIEL VAN HILLE. MURIEL VAN HILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MURIEL VAN HILLE op de google maps. Adres en contacten MURIEL VAN HILLE
Location of MURIEL VAN HILLE on the google maps. Address and contacts of MURIEL VAN HILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MURIEL VAN HILLE MURIEL VAN HILLE: Couleur Cafè | Dierickx Walter | ESPACE MODE | HET TRAPPENHUIS | VINCENT SAUVAGE

Other related companies as MURIEL VAN HILLE: Couleur Cafè | Dierickx Walter | ESPACE MODE | HET TRAPPENHUIS | VINCENT SAUVAGE

MURIEL VAN HILLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MURIEL VAN HILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04307708740. Het bedrijf MURIEL VAN HILLE bevindt zich op het adres: COUPURE 91; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in MURIEL VAN HILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MURIEL VAN HILLE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MURIEL VAN HILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MURIEL VAN HILLE, openstaande posities, locatie van MURIEL VAN HILLE op de kaart.

MURIEL VAN HILLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MURIEL VAN HILLE, company assigned to the tax number BE04307708740. The company MURIEL VAN HILLE is located at the address: COUPURE 91; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in MURIEL VAN HILLE were not found.
The main activity of MURIEL VAN HILLE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MURIEL VAN HILLE is not available. You also can look at reviews of MURIEL VAN HILLE, open positions, location of MURIEL VAN HILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MURIEL VAN HILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MURIEL VAN HILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MURIEL VAN HILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MURIEL VAN HILLE, employees, financial statistics.