Vandenbosch K

Contactgegevens Vandenbosch K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbosch K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbosch K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boesdaalveldweg 6; 1652; Beersel (Alsemberg), België

Telefoon (phone): 02 380 95 34 (+32-02 380 95 34) 02 380 95 34 (+32-02 380 95 34)

Fax (fax): +32 (57) 690-74-98 +32 (57) 690-74-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbosch K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbosch K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbosch K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbosch K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbosch K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbosch K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbosch K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbosch K
Products information Vandenbosch K

BTW identificatienummer (tax): BE01953338623
Ondernemingsnummer: 5846618652
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Vandenbosch K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbosch K
(Get full report from official database of BE for Vandenbosch K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbosch K
Addition kinds of activities for Vandenbosch K

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
209906. Suiker | Sugar
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
28699916. ethers | Ethers
36740207. microprocessoren | Microprocessors
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij Vandenbosch K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbosch K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbosch K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbosch K. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van Vandenbosch K in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbosch K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbosch K. Laat een reactie achter voor Vandenbosch K. Vandenbosch K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbosch K. Leave a respond for Vandenbosch K. Vandenbosch K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbosch K op de google maps. Adres en contacten Vandenbosch K
Location of Vandenbosch K on the google maps. Address and contacts of Vandenbosch K

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbosch K Vandenbosch K: NELLY TIMMERMANS | D'UN GO?T ? L'AUTRE | FA. DEVOET GEBRS | PIETER CAENEN | Candon, James

Other related companies as Vandenbosch K: NELLY TIMMERMANS | D'UN GO?T ? L'AUTRE | FA. DEVOET GEBRS | PIETER CAENEN | Candon, James

Vandenbosch K is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbosch K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953338623. Het bedrijf Vandenbosch K bevindt zich op het adres: Boesdaalveldweg 6; 1652; Beersel (Alsemberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Vandenbosch K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenbosch K is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbosch K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbosch K, openstaande posities, locatie van Vandenbosch K op de kaart.

Vandenbosch K is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenbosch K, company assigned to the tax number BE01953338623. The company Vandenbosch K is located at the address: Boesdaalveldweg 6; 1652; Beersel (Alsemberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speech therapists. Products created in Vandenbosch K were not found.
The main activity of Vandenbosch K is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbosch K is not available. You also can look at reviews of Vandenbosch K, open positions, location of Vandenbosch K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbosch K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbosch K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbosch K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbosch K, employees, financial statistics.