FA. DEVOET GEBRS

Contactgegevens FA. DEVOET GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DEVOET GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DEVOET GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEIAARDSTRAAT 11; 9690; KLUISBERGEN, België

Telefoon (phone): 55217795 (+32-55217795) 55217795 (+32-55217795)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DEVOET GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DEVOET GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DEVOET GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DEVOET GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DEVOET GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DEVOET GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DEVOET GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DEVOET GEBRS
Products information FA. DEVOET GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FA. DEVOET GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis- and schaaldierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DEVOET GEBRS
(Get full report from official database of BE for FA. DEVOET GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DEVOET GEBRS
Addition kinds of activities for FA. DEVOET GEBRS

28999907. Chemische benodigdheden voor gieterijen | Chemical supplies for foundries
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
35780102. Billing machines | Billing machines
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij FA. DEVOET GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DEVOET GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DEVOET GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DEVOET GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FA. DEVOET GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of FA. DEVOET GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DEVOET GEBRS. Laat een reactie achter voor FA. DEVOET GEBRS. FA. DEVOET GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DEVOET GEBRS. Leave a respond for FA. DEVOET GEBRS. FA. DEVOET GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DEVOET GEBRS op de google maps. Adres en contacten FA. DEVOET GEBRS
Location of FA. DEVOET GEBRS on the google maps. Address and contacts of FA. DEVOET GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DEVOET GEBRS FA. DEVOET GEBRS: PIERRE ZELCK | JEUGDHUIS JEUGDFORUM | NICOLE VAN HERCK | M. SCHUURMANS | Falise Nicolas SPRL

Other related companies as FA. DEVOET GEBRS: PIERRE ZELCK | JEUGDHUIS JEUGDFORUM | NICOLE VAN HERCK | M. SCHUURMANS | Falise Nicolas SPRL

FA. DEVOET GEBRS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DEVOET GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf FA. DEVOET GEBRS bevindt zich op het adres: BEIAARDSTRAAT 11; 9690; KLUISBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vis- and schaaldierenkwekers. Producten gemaakt in FA. DEVOET GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DEVOET GEBRS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DEVOET GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DEVOET GEBRS, openstaande posities, locatie van FA. DEVOET GEBRS op de kaart.

FA. DEVOET GEBRS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DEVOET GEBRS, company assigned to the tax number BE06369567871. The company FA. DEVOET GEBRS is located at the address: BEIAARDSTRAAT 11; 9690; KLUISBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vis- and schaaldierenkwekers. Products created in FA. DEVOET GEBRS were not found.
The main activity of FA. DEVOET GEBRS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DEVOET GEBRS is not available. You also can look at reviews of FA. DEVOET GEBRS, open positions, location of FA. DEVOET GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DEVOET GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DEVOET GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DEVOET GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DEVOET GEBRS, employees, financial statistics.