Praktijk Logopedie CVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Praktijk Logopedie CVBA
Private companiesWater Transportation • Praktijk Logopedie CVBA

Contactgegevens Praktijk Logopedie CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Praktijk Logopedie CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Praktijk Logopedie CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofstraat 38; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 60 50 (+32-03 667 60 50) 03 667 60 50 (+32-03 667 60 50)

Fax (fax): +32 (81) 942-35-79 +32 (81) 942-35-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Praktijk Logopedie CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Praktijk Logopedie CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Praktijk Logopedie CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Praktijk Logopedie CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Praktijk Logopedie CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Praktijk Logopedie CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Praktijk Logopedie CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Praktijk Logopedie CVBA
Products information Praktijk Logopedie CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05095703125
Ondernemingsnummer: 7873870849
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Praktijk Logopedie CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Praktijk Logopedie CVBA
(Get full report from official database of BE for Praktijk Logopedie CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Praktijk Logopedie CVBA
Addition kinds of activities for Praktijk Logopedie CVBA

20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij Praktijk Logopedie CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Praktijk Logopedie CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Praktijk Logopedie CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Praktijk Logopedie CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Praktijk Logopedie CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Praktijk Logopedie CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Praktijk Logopedie CVBA. Laat een reactie achter voor Praktijk Logopedie CVBA. Praktijk Logopedie CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Praktijk Logopedie CVBA. Leave a respond for Praktijk Logopedie CVBA. Praktijk Logopedie CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Praktijk Logopedie CVBA op de google maps. Adres en contacten Praktijk Logopedie CVBA
Location of Praktijk Logopedie CVBA on the google maps. Address and contacts of Praktijk Logopedie CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Praktijk Logopedie CVBA Praktijk Logopedie CVBA: Yannart Philippe | VANDICKE BVBA | TECLINE SPRL | STEFAN VANBESIEN | Vandek BVBA

Other related companies as Praktijk Logopedie CVBA: Yannart Philippe | VANDICKE BVBA | TECLINE SPRL | STEFAN VANBESIEN | Vandek BVBA

Praktijk Logopedie CVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Praktijk Logopedie CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095703125. Het bedrijf Praktijk Logopedie CVBA bevindt zich op het adres: Hofstraat 38; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 465,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Praktijk Logopedie CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Praktijk Logopedie CVBA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Praktijk Logopedie CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Praktijk Logopedie CVBA, openstaande posities, locatie van Praktijk Logopedie CVBA op de kaart.

Praktijk Logopedie CVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Praktijk Logopedie CVBA, company assigned to the tax number BE05095703125. The company Praktijk Logopedie CVBA is located at the address: Hofstraat 38; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 465,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. Products created in Praktijk Logopedie CVBA were not found.
The main activity of Praktijk Logopedie CVBA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Praktijk Logopedie CVBA is not available. You also can look at reviews of Praktijk Logopedie CVBA, open positions, location of Praktijk Logopedie CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Praktijk Logopedie CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Praktijk Logopedie CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Praktijk Logopedie CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Praktijk Logopedie CVBA, employees, financial statistics.