Hurdebise

Contactgegevens Hurdebise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hurdebise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hurdebise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sur les Joncs 38; 4800; Verviers (Lambermont), België

Telefoon (phone): 087 35 30 86 (+32-087 35 30 86) 087 35 30 86 (+32-087 35 30 86)

Fax (fax): +32 (64) 836-53-77 +32 (64) 836-53-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hurdebise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hurdebise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hurdebise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hurdebise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hurdebise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hurdebise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hurdebise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hurdebise
Products information Hurdebise

BTW identificatienummer (tax): BE09973083496
Ondernemingsnummer: 1692413330
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Hurdebise zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hurdebise
(Get full report from official database of BE for Hurdebise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hurdebise
Addition kinds of activities for Hurdebise

364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
22730300. Kunst pleinen | Art squares
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry

Werken bij Hurdebise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hurdebise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hurdebise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hurdebise. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

Zoek naar antwoorden van Hurdebise in sociale netwerken
Look for responds of Hurdebise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hurdebise. Laat een reactie achter voor Hurdebise. Hurdebise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hurdebise. Leave a respond for Hurdebise. Hurdebise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hurdebise op de google maps. Adres en contacten Hurdebise
Location of Hurdebise on the google maps. Address and contacts of Hurdebise

Andere gerelateerde bedrijven als come Hurdebise Hurdebise: FORTIS | Seniorenheim St-Elisabeth | SIEMENS FINANCE LEASING | Centralaine | Sarco Services SA

Other related companies as Hurdebise: FORTIS | Seniorenheim St-Elisabeth | SIEMENS FINANCE LEASING | Centralaine | Sarco Services SA

Hurdebise is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hurdebise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973083496. Het bedrijf Hurdebise bevindt zich op het adres: Sur les Joncs 38; 4800; Verviers (Lambermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Hurdebise zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hurdebise is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hurdebise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hurdebise, openstaande posities, locatie van Hurdebise op de kaart.

Hurdebise is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hurdebise, company assigned to the tax number BE09973083496. The company Hurdebise is located at the address: Sur les Joncs 38; 4800; Verviers (Lambermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Speech therapists. Products created in Hurdebise were not found.
The main activity of Hurdebise is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hurdebise is not available. You also can look at reviews of Hurdebise, open positions, location of Hurdebise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hurdebise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hurdebise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hurdebise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hurdebise, employees, financial statistics.