Seniorenheim St-Elisabeth

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Seniorenheim St-Elisabeth
Private companiesMembership Organizations • Seniorenheim St-Elisabeth

Contactgegevens Seniorenheim St-Elisabeth: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorenheim St-Elisabeth: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorenheim St-Elisabeth

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klosterstrasse 9B; 4780; Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 080 22 99 94 (+32-080 22 99 94) 080 22 99 94 (+32-080 22 99 94)

Fax (fax): 080 22 98 82 (+32-080 22 98 82) 080 22 98 82 (+32-080 22 98 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorenheim St-Elisabeth: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorenheim St-Elisabeth"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorenheim St-Elisabeth"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorenheim St-Elisabeth, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorenheim St-Elisabeth. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorenheim St-Elisabeth, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorenheim St-Elisabeth. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorenheim St-Elisabeth
Products information Seniorenheim St-Elisabeth

BTW identificatienummer (tax): BE04045959472
Ondernemingsnummer: 1271636962
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Seniorenheim St-Elisabeth zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorenheim St-Elisabeth
(Get full report from official database of BE for Seniorenheim St-Elisabeth)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorenheim St-Elisabeth
Addition kinds of activities for Seniorenheim St-Elisabeth

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
204101. Meel | Flour
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij Seniorenheim St-Elisabeth: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorenheim St-Elisabeth: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorenheim St-Elisabeth. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorenheim St-Elisabeth. Looking for open vacancies in other companies

 • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Thomas More

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

 • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

 • metser-diender (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Kelner (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

 • Onderhoud en verpakking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Flexijob

  Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Seniorenheim St-Elisabeth in sociale netwerken
Look for responds of Seniorenheim St-Elisabeth in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorenheim St-Elisabeth. Laat een reactie achter voor Seniorenheim St-Elisabeth. Seniorenheim St-Elisabeth bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorenheim St-Elisabeth. Leave a respond for Seniorenheim St-Elisabeth. Seniorenheim St-Elisabeth on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorenheim St-Elisabeth op de google maps. Adres en contacten Seniorenheim St-Elisabeth
Location of Seniorenheim St-Elisabeth on the google maps. Address and contacts of Seniorenheim St-Elisabeth

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorenheim St-Elisabeth Seniorenheim St-Elisabeth: JEANNINE TASSIN | NESTOR VANROBAEYS | JEAN-LUC LEFEVRE | MDB | H. DERAEDT

Other related companies as Seniorenheim St-Elisabeth: JEANNINE TASSIN | NESTOR VANROBAEYS | JEAN-LUC LEFEVRE | MDB | H. DERAEDT

Seniorenheim St-Elisabeth is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorenheim St-Elisabeth, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045959472. Het bedrijf Seniorenheim St-Elisabeth bevindt zich op het adres: Klosterstrasse 9B; 4780; Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorenheim St-Elisabeth zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorenheim St-Elisabeth is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorenheim St-Elisabeth is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorenheim St-Elisabeth, openstaande posities, locatie van Seniorenheim St-Elisabeth op de kaart.

Seniorenheim St-Elisabeth is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorenheim St-Elisabeth, company assigned to the tax number BE04045959472. The company Seniorenheim St-Elisabeth is located at the address: Klosterstrasse 9B; 4780; Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorenheim St-Elisabeth were not found.
The main activity of Seniorenheim St-Elisabeth is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorenheim St-Elisabeth is not available. You also can look at reviews of Seniorenheim St-Elisabeth, open positions, location of Seniorenheim St-Elisabeth on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorenheim St-Elisabeth, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorenheim St-Elisabeth, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorenheim St-Elisabeth, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorenheim St-Elisabeth, employees, financial statistics.