HUIS ESTHER

Contactgegevens HUIS ESTHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ESTHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ESTHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERCATORSTRAAT 186; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37761326 (+32-37761326) 37761326 (+32-37761326)

Fax (fax): +32 (61) 321-57-79 +32 (61) 321-57-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ESTHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ESTHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ESTHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ESTHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ESTHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ESTHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ESTHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ESTHER
Products information HUIS ESTHER

BTW identificatienummer (tax): BE02045898437
Ondernemingsnummer: 3593597412
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HUIS ESTHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ESTHER
(Get full report from official database of BE for HUIS ESTHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ESTHER
Addition kinds of activities for HUIS ESTHER

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
50310101. Omheining, hout | Fencing, wood
70219900. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec

Werken bij HUIS ESTHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ESTHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ESTHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ESTHER. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van HUIS ESTHER in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ESTHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ESTHER. Laat een reactie achter voor HUIS ESTHER. HUIS ESTHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ESTHER. Leave a respond for HUIS ESTHER. HUIS ESTHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ESTHER op de google maps. Adres en contacten HUIS ESTHER
Location of HUIS ESTHER on the google maps. Address and contacts of HUIS ESTHER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ESTHER HUIS ESTHER: KURSAAL | Blauwmoezel | RUDY DUPONT | LE GRENIER ? GERBES | CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

Other related companies as HUIS ESTHER: KURSAAL | Blauwmoezel | RUDY DUPONT | LE GRENIER ? GERBES | CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

HUIS ESTHER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ESTHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02045898437. Het bedrijf HUIS ESTHER bevindt zich op het adres: MERCATORSTRAAT 186; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS ESTHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ESTHER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ESTHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ESTHER, openstaande posities, locatie van HUIS ESTHER op de kaart.

HUIS ESTHER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ESTHER, company assigned to the tax number BE02045898437. The company HUIS ESTHER is located at the address: MERCATORSTRAAT 186; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS ESTHER were not found.
The main activity of HUIS ESTHER is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ESTHER is not available. You also can look at reviews of HUIS ESTHER, open positions, location of HUIS ESTHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ESTHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ESTHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ESTHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ESTHER, employees, financial statistics.