CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

Contactgegevens CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Brand Whitlock 1 Bt18, 1150 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 27 34 17 40 32 27 34 17 40

Fax (fax): 32 27 35 70 03 32 27 35 70 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL
Products information CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05467315673
Ondernemingsnummer: 9617675781
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Insurance assessors

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL
(Get full report from official database of BE for CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL
Addition kinds of activities for CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

799903. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
79229902. Concert management service | Concert management service
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Laat een reactie achter voor CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. Leave a respond for CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL. CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL op de google maps. Adres en contacten CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL
Location of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL on the google maps. Address and contacts of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: Sybelec | BBL | BAKKERIJ VLOEBERGHS | GAR VANDERBORGHT | HUBERT GIET

Other related companies as CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL: Sybelec | BBL | BAKKERIJ VLOEBERGHS | GAR VANDERBORGHT | HUBERT GIET

CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05467315673. Het bedrijf CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Brand Whitlock 1 Bt18, 1150 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance assessors.
De hoofdactiviteit van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, openstaande posities, locatie van CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL op de kaart.

CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, company assigned to the tax number BE05467315673. The company CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is located at the address: Boulevard Brand Whitlock 1 Bt18, 1150 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance assessors.
The main activity of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL is not available. You also can look at reviews of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, open positions, location of CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EXP SPRUYTTE S SPRL, employees, financial statistics.