LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • LUXAFLEX-GRIGNET BREDA
Private companiesMembership Organizations • LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

Contactgegevens LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Rèwe 6; 4102; Seraing (Ougrée), België

Telefoon (phone): 04 337 07 45 (+32-04 337 07 45) 04 337 07 45 (+32-04 337 07 45)

Fax (fax): 04 336 58 24 (+32-04 336 58 24) 04 336 58 24 (+32-04 336 58 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUXAFLEX-GRIGNET BREDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUXAFLEX-GRIGNET BREDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUXAFLEX-GRIGNET BREDA
Products information LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

BTW identificatienummer (tax): BE07593719482
Ondernemingsnummer: 6837585449
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LUXAFLEX-GRIGNET BREDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUXAFLEX-GRIGNET BREDA
(Get full report from official database of BE for LUXAFLEX-GRIGNET BREDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUXAFLEX-GRIGNET BREDA
Addition kinds of activities for LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
021401. Geiten | Goats
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
34299901. Diervallen, ijzer of staal | Animal traps, iron or steel
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
39140406. Loving cups, geplateerd (alle metalen) | Loving cups, plated (all metals)

Werken bij LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA in sociale netwerken
Look for responds of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Laat een reactie achter voor LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. LUXAFLEX-GRIGNET BREDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. Leave a respond for LUXAFLEX-GRIGNET BREDA. LUXAFLEX-GRIGNET BREDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUXAFLEX-GRIGNET BREDA op de google maps. Adres en contacten LUXAFLEX-GRIGNET BREDA
Location of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA on the google maps. Address and contacts of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA

Andere gerelateerde bedrijven als come LUXAFLEX-GRIGNET BREDA LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: FLSAINT-GOBAIN PERFORMANCE PLASTICS CHAINEUX SA | G.A.S. | Grosman General Electric USA | KRIBBE 'T PARADIJSJE | VAN GESTEL EN ZOON

Other related companies as LUXAFLEX-GRIGNET BREDA: FLSAINT-GOBAIN PERFORMANCE PLASTICS CHAINEUX SA | G.A.S. | Grosman General Electric USA | KRIBBE 'T PARADIJSJE | VAN GESTEL EN ZOON

LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593719482. Het bedrijf LUXAFLEX-GRIGNET BREDA bevindt zich op het adres: Rue du Rèwe 6; 4102; Seraing (Ougrée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solar protection - Inside. Producten gemaakt in LUXAFLEX-GRIGNET BREDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, openstaande posities, locatie van LUXAFLEX-GRIGNET BREDA op de kaart.

LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, company assigned to the tax number BE07593719482. The company LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is located at the address: Rue du Rèwe 6; 4102; Seraing (Ougrée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solar protection - Inside. Products created in LUXAFLEX-GRIGNET BREDA were not found.
The main activity of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA is not available. You also can look at reviews of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, open positions, location of LUXAFLEX-GRIGNET BREDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUXAFLEX-GRIGNET BREDA, employees, financial statistics.