G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum

Contactgegevens G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jansweg 1562HAVEN; 9130; Beveren (Verrebroek), België

Telefoon (phone): 03 570 90 30 (+32-03 570 90 30) 03 570 90 30 (+32-03 570 90 30)

Fax (fax): 03 570 90 39 (+32-03 570 90 39) 03 570 90 39 (+32-03 570 90 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum
Products information G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum

BTW identificatienummer (tax): BE09827514648
Ondernemingsnummer: 4568084716
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Waste management

Product categorie (product category): Soil remediation and protection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum
(Get full report from official database of BE for G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum
Addition kinds of activities for G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum

308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
26790104. Pijpen en fittingen, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pipes and fittings, fiber: made from purchased material
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings

Werken bij G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zoek naar antwoorden van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum in sociale netwerken
Look for responds of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Laat een reactie achter voor G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. Leave a respond for G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum. G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum op de google maps. Adres en contacten G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum
Location of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum on the google maps. Address and contacts of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL | KLAPS/EKOTEK | VLASPAND RUSTOORD | Cornelis Ets SA | SENIORIE GOLF RESIDENTIE

Other related companies as G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum: FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL | KLAPS/EKOTEK | VLASPAND RUSTOORD | Cornelis Ets SA | SENIORIE GOLF RESIDENTIE

G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09827514648. Het bedrijf G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum bevindt zich op het adres: Sint-Jansweg 1562HAVEN; 9130; Beveren (Verrebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Soil remediation and protection. Lijst met producten zijn Waste management.
De hoofdactiviteit van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, openstaande posities, locatie van G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, company assigned to the tax number BE09827514648. The company G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is located at the address: Sint-Jansweg 1562HAVEN; 9130; Beveren (Verrebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Soil remediation and protection. List of products are Waste management.
The main activity of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum is not available. You also can look at reviews of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, open positions, location of G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.R.C. Kallo nv Grondrecyclagecentrum, employees, financial statistics.