FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL

Contactgegevens FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Bois 5 5660 Couvin - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-37-00-01 32-60-37-00-01

Fax (fax): 32-60-37-74-62 32-60-37-74-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL
Products information FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07862060546
Ondernemingsnummer: 4338470458
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL
(Get full report from official database of BE for FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL
Addition kinds of activities for FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL

20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
20529903. Communie wafels | Communion wafers
20770300. rendering | Rendering
22730200. Matten en mat | Mats and matting
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Laat een reactie achter voor FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. Leave a respond for FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL. FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL op de google maps. Adres en contacten FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL
Location of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL on the google maps. Address and contacts of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: KID KOOL | Van Hooydonck BVBA | Roos | SALONS 'T OUD GEMEENTEHUIS BVBA | MARIE-LOUISE VANCOPENOLLE

Other related companies as FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL: KID KOOL | Van Hooydonck BVBA | Roos | SALONS 'T OUD GEMEENTEHUIS BVBA | MARIE-LOUISE VANCOPENOLLE

FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862060546. Het bedrijf FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL bevindt zich op het adres: R. Du Bois 5 5660 Couvin - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, openstaande posities, locatie van FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL op de kaart.

FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, company assigned to the tax number BE07862060546. The company FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is located at the address: R. Du Bois 5 5660 Couvin - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social services. Products created in FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL were not found.
The main activity of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL is not available. You also can look at reviews of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, open positions, location of FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLES ATELIERS DE L'ALBATROS ASBL, employees, financial statistics.