OMDAT IK STA OP KWALITEIT

Contactgegevens OMDAT IK STA OP KWALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMDAT IK STA OP KWALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMDAT IK STA OP KWALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUG?NE POOTSTRAAT 2A; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27579464 (+32-27579464) 27579464 (+32-27579464)

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMDAT IK STA OP KWALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMDAT IK STA OP KWALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMDAT IK STA OP KWALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMDAT IK STA OP KWALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMDAT IK STA OP KWALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMDAT IK STA OP KWALITEIT
Products information OMDAT IK STA OP KWALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in OMDAT IK STA OP KWALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMDAT IK STA OP KWALITEIT
(Get full report from official database of BE for OMDAT IK STA OP KWALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMDAT IK STA OP KWALITEIT
Addition kinds of activities for OMDAT IK STA OP KWALITEIT

738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged

Werken bij OMDAT IK STA OP KWALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMDAT IK STA OP KWALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

Zoek naar antwoorden van OMDAT IK STA OP KWALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of OMDAT IK STA OP KWALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Laat een reactie achter voor OMDAT IK STA OP KWALITEIT. OMDAT IK STA OP KWALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMDAT IK STA OP KWALITEIT. Leave a respond for OMDAT IK STA OP KWALITEIT. OMDAT IK STA OP KWALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMDAT IK STA OP KWALITEIT op de google maps. Adres en contacten OMDAT IK STA OP KWALITEIT
Location of OMDAT IK STA OP KWALITEIT on the google maps. Address and contacts of OMDAT IK STA OP KWALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come OMDAT IK STA OP KWALITEIT OMDAT IK STA OP KWALITEIT: Hocke E | TAVERNE BLACK JACK | Pauly E | RUSTHUIS DE SWANE | Vandervelde J

Other related companies as OMDAT IK STA OP KWALITEIT: Hocke E | TAVERNE BLACK JACK | Pauly E | RUSTHUIS DE SWANE | Vandervelde J

OMDAT IK STA OP KWALITEIT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMDAT IK STA OP KWALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf OMDAT IK STA OP KWALITEIT bevindt zich op het adres: EUG?NE POOTSTRAAT 2A; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in OMDAT IK STA OP KWALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMDAT IK STA OP KWALITEIT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMDAT IK STA OP KWALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMDAT IK STA OP KWALITEIT, openstaande posities, locatie van OMDAT IK STA OP KWALITEIT op de kaart.

OMDAT IK STA OP KWALITEIT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMDAT IK STA OP KWALITEIT, company assigned to the tax number BE08695373535. The company OMDAT IK STA OP KWALITEIT is located at the address: EUG?NE POOTSTRAAT 2A; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in OMDAT IK STA OP KWALITEIT were not found.
The main activity of OMDAT IK STA OP KWALITEIT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OMDAT IK STA OP KWALITEIT is not available. You also can look at reviews of OMDAT IK STA OP KWALITEIT, open positions, location of OMDAT IK STA OP KWALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMDAT IK STA OP KWALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMDAT IK STA OP KWALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMDAT IK STA OP KWALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMDAT IK STA OP KWALITEIT, employees, financial statistics.