Pauly E

Contactgegevens Pauly E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pauly E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pauly E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kellerstraat 6A; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen), België

Telefoon (phone): 012 45 17 62 (+32-012 45 17 62) 012 45 17 62 (+32-012 45 17 62)

Fax (fax): 012 45 17 62 (+32-012 45 17 62) 012 45 17 62 (+32-012 45 17 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pauly E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pauly E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pauly E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pauly E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pauly E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pauly E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pauly E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pauly E
Products information Pauly E

BTW identificatienummer (tax): BE07764007568
Ondernemingsnummer: 8567932128
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pauly E
(Get full report from official database of BE for Pauly E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pauly E
Addition kinds of activities for Pauly E

354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij Pauly E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pauly E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pauly E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pauly E. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

 • Metselaar (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

 • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

 • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Studentenjob

  GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Vroedvrouw (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Pauly E in sociale netwerken
Look for responds of Pauly E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pauly E. Laat een reactie achter voor Pauly E. Pauly E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pauly E. Leave a respond for Pauly E. Pauly E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pauly E op de google maps. Adres en contacten Pauly E
Location of Pauly E on the google maps. Address and contacts of Pauly E

Andere gerelateerde bedrijven als come Pauly E Pauly E: CITIBANK | Delforge Outillage SPRL | VOYAGES "? LA CARTE" | Résidence Prestige SA | IGNAAS DESMET

Other related companies as Pauly E: CITIBANK | Delforge Outillage SPRL | VOYAGES "? LA CARTE" | Résidence Prestige SA | IGNAAS DESMET

Pauly E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pauly E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07764007568. Het bedrijf Pauly E bevindt zich op het adres: Kellerstraat 6A; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Pauly E is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pauly E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pauly E, openstaande posities, locatie van Pauly E op de kaart.

Pauly E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pauly E, company assigned to the tax number BE07764007568. The company Pauly E is located at the address: Kellerstraat 6A; 3740; Bilzen (Grote-Spouwen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of Pauly E is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pauly E is not available. You also can look at reviews of Pauly E, open positions, location of Pauly E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pauly E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pauly E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pauly E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pauly E, employees, financial statistics.