BART DE GRUYTER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BART DE GRUYTER
Private companiesWater Transportation • BART DE GRUYTER

Contactgegevens BART DE GRUYTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART DE GRUYTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART DE GRUYTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 12; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59277851 (+32-59277851) 59277851 (+32-59277851)

Fax (fax): +32 (67) 778-24-58 +32 (67) 778-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART DE GRUYTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART DE GRUYTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART DE GRUYTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART DE GRUYTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART DE GRUYTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART DE GRUYTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART DE GRUYTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART DE GRUYTER
Products information BART DE GRUYTER

BTW identificatienummer (tax): BE02590545654
Ondernemingsnummer: 1579528808
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BART DE GRUYTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART DE GRUYTER
(Get full report from official database of BE for BART DE GRUYTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART DE GRUYTER
Addition kinds of activities for BART DE GRUYTER

329501. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij BART DE GRUYTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART DE GRUYTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART DE GRUYTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART DE GRUYTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van BART DE GRUYTER in sociale netwerken
Look for responds of BART DE GRUYTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART DE GRUYTER. Laat een reactie achter voor BART DE GRUYTER. BART DE GRUYTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART DE GRUYTER. Leave a respond for BART DE GRUYTER. BART DE GRUYTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART DE GRUYTER op de google maps. Adres en contacten BART DE GRUYTER
Location of BART DE GRUYTER on the google maps. Address and contacts of BART DE GRUYTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BART DE GRUYTER BART DE GRUYTER: FLJANSSENS PLASTICS BVBA | BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM | GECCO | ALE | Carlier

Other related companies as BART DE GRUYTER: FLJANSSENS PLASTICS BVBA | BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM | GECCO | ALE | Carlier

BART DE GRUYTER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART DE GRUYTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590545654. Het bedrijf BART DE GRUYTER bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 12; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in BART DE GRUYTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART DE GRUYTER is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART DE GRUYTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART DE GRUYTER, openstaande posities, locatie van BART DE GRUYTER op de kaart.

BART DE GRUYTER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART DE GRUYTER, company assigned to the tax number BE02590545654. The company BART DE GRUYTER is located at the address: VELDSTRAAT 12; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in BART DE GRUYTER were not found.
The main activity of BART DE GRUYTER is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BART DE GRUYTER is not available. You also can look at reviews of BART DE GRUYTER, open positions, location of BART DE GRUYTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART DE GRUYTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART DE GRUYTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART DE GRUYTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART DE GRUYTER, employees, financial statistics.