VIE FEMININE BRUXELLES

Contactgegevens VIE FEMININE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIE FEMININE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIE FEMININE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Christophe 9-11; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 69 00 (+32-02 513 69 00) 02 513 69 00 (+32-02 513 69 00)

Fax (fax): 02 513 46 92 (+32-02 513 46 92) 02 513 46 92 (+32-02 513 46 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIE FEMININE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIE FEMININE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIE FEMININE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIE FEMININE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIE FEMININE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIE FEMININE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIE FEMININE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIE FEMININE BRUXELLES
Products information VIE FEMININE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09283142089
Ondernemingsnummer: 5133331298
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VIE FEMININE BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIE FEMININE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for VIE FEMININE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIE FEMININE BRUXELLES
Addition kinds of activities for VIE FEMININE BRUXELLES

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial

Werken bij VIE FEMININE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIE FEMININE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIE FEMININE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIE FEMININE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van VIE FEMININE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of VIE FEMININE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIE FEMININE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor VIE FEMININE BRUXELLES. VIE FEMININE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIE FEMININE BRUXELLES. Leave a respond for VIE FEMININE BRUXELLES. VIE FEMININE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIE FEMININE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten VIE FEMININE BRUXELLES
Location of VIE FEMININE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of VIE FEMININE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come VIE FEMININE BRUXELLES VIE FEMININE BRUXELLES: FORTIS | PATRICK STORME | GARAGE RIJSSEGEM | ANKA | PARC PARADISIO SA

Other related companies as VIE FEMININE BRUXELLES: FORTIS | PATRICK STORME | GARAGE RIJSSEGEM | ANKA | PARC PARADISIO SA

VIE FEMININE BRUXELLES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIE FEMININE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283142089. Het bedrijf VIE FEMININE BRUXELLES bevindt zich op het adres: Rue Saint-Christophe 9-11; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in VIE FEMININE BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIE FEMININE BRUXELLES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIE FEMININE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIE FEMININE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van VIE FEMININE BRUXELLES op de kaart.

VIE FEMININE BRUXELLES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIE FEMININE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE09283142089. The company VIE FEMININE BRUXELLES is located at the address: Rue Saint-Christophe 9-11; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in VIE FEMININE BRUXELLES were not found.
The main activity of VIE FEMININE BRUXELLES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIE FEMININE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of VIE FEMININE BRUXELLES, open positions, location of VIE FEMININE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIE FEMININE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIE FEMININE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIE FEMININE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIE FEMININE BRUXELLES, employees, financial statistics.