GARAGE RIJSSEGEM

Contactgegevens GARAGE RIJSSEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE RIJSSEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE RIJSSEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING-ALBERTLAAN 61; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556244 (+32-93556244) 93556244 (+32-93556244)

Fax (fax): +32 (64) 341-14-57 +32 (64) 341-14-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE RIJSSEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE RIJSSEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE RIJSSEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE RIJSSEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE RIJSSEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE RIJSSEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE RIJSSEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE RIJSSEGEM
Products information GARAGE RIJSSEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE09313903808
Ondernemingsnummer: 4865264892
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE RIJSSEGEM
(Get full report from official database of BE for GARAGE RIJSSEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE RIJSSEGEM
Addition kinds of activities for GARAGE RIJSSEGEM

251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij GARAGE RIJSSEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE RIJSSEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE RIJSSEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE RIJSSEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van GARAGE RIJSSEGEM in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE RIJSSEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE RIJSSEGEM. Laat een reactie achter voor GARAGE RIJSSEGEM. GARAGE RIJSSEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE RIJSSEGEM. Leave a respond for GARAGE RIJSSEGEM. GARAGE RIJSSEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE RIJSSEGEM op de google maps. Adres en contacten GARAGE RIJSSEGEM
Location of GARAGE RIJSSEGEM on the google maps. Address and contacts of GARAGE RIJSSEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE RIJSSEGEM GARAGE RIJSSEGEM: Borremans G | Schautteet R | WE WOMEN | FE. LE FOUR | SYLVERE DEPYPERE

Other related companies as GARAGE RIJSSEGEM: Borremans G | Schautteet R | WE WOMEN | FE. LE FOUR | SYLVERE DEPYPERE

GARAGE RIJSSEGEM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE RIJSSEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09313903808. Het bedrijf GARAGE RIJSSEGEM bevindt zich op het adres: KONING-ALBERTLAAN 61; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
De hoofdactiviteit van GARAGE RIJSSEGEM is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE RIJSSEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE RIJSSEGEM, openstaande posities, locatie van GARAGE RIJSSEGEM op de kaart.

GARAGE RIJSSEGEM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE RIJSSEGEM, company assigned to the tax number BE09313903808. The company GARAGE RIJSSEGEM is located at the address: KONING-ALBERTLAAN 61; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stations-service and carburants. Véhicules automobiles. List of products are Facilités: Magasin.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Volkswagen & Audi..
The main activity of GARAGE RIJSSEGEM is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE RIJSSEGEM is not available. You also can look at reviews of GARAGE RIJSSEGEM, open positions, location of GARAGE RIJSSEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE RIJSSEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE RIJSSEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE RIJSSEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE RIJSSEGEM, employees, financial statistics.