Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL
Private companiesNonclassifiable Establishments • Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

Contactgegevens Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Manteline 27; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 653 43 51 (+32-02 653 43 51) 02 653 43 51 (+32-02 653 43 51)

Fax (fax): 02 653 93 94 (+32-02 653 93 94) 02 653 93 94 (+32-02 653 93 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL
Products information Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08552551269
Ondernemingsnummer: 6999908447
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL
(Get full report from official database of BE for Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL
Addition kinds of activities for Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
919900. Overheid, nec | General government, nec
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
20990204. Gist | Yeast
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies

Werken bij Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Laat een reactie achter voor Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Leave a respond for Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL. Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL op de google maps. Adres en contacten Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL
Location of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL on the google maps. Address and contacts of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: MUYLE ELECTRO MACHINERY SA | LEOS | Cordonnerie Artisanale SC | G.P.H. BASKET | FRANCOIS DERROITTE

Other related companies as Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL: MUYLE ELECTRO MACHINERY SA | LEOS | Cordonnerie Artisanale SC | G.P.H. BASKET | FRANCOIS DERROITTE

Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552551269. Het bedrijf Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL bevindt zich op het adres: Rue de la Manteline 27; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, openstaande posities, locatie van Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL op de kaart.

Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, company assigned to the tax number BE08552551269. The company Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is located at the address: Rue de la Manteline 27; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL were not found.
The main activity of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL is not available. You also can look at reviews of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, open positions, location of Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL, employees, financial statistics.