MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • MUYLE ELECTRO MACHINERY SA
Private companiesNonclassifiable Establishments • MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

Contactgegevens MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue De Couillet 104 6001 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-44-60-70 32-71-44-60-70

Fax (fax): 32-71-36-21-59 32-71-36-21-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUYLE ELECTRO MACHINERY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUYLE ELECTRO MACHINERY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUYLE ELECTRO MACHINERY SA
Products information MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

BTW identificatienummer (tax): BE09182617187
Ondernemingsnummer: 4402191162
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MUYLE ELECTRO MACHINERY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical and magnetic insulation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUYLE ELECTRO MACHINERY SA
(Get full report from official database of BE for MUYLE ELECTRO MACHINERY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUYLE ELECTRO MACHINERY SA
Addition kinds of activities for MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA in sociale netwerken
Look for responds of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Laat een reactie achter voor MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. MUYLE ELECTRO MACHINERY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. Leave a respond for MUYLE ELECTRO MACHINERY SA. MUYLE ELECTRO MACHINERY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUYLE ELECTRO MACHINERY SA op de google maps. Adres en contacten MUYLE ELECTRO MACHINERY SA
Location of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA on the google maps. Address and contacts of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MUYLE ELECTRO MACHINERY SA MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: NETTANEUF | ANDRE MACAU | Hutois J-P | HENDERYCKX & Zn | OMOB

Other related companies as MUYLE ELECTRO MACHINERY SA: NETTANEUF | ANDRE MACAU | Hutois J-P | HENDERYCKX & Zn | OMOB

MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182617187. Het bedrijf MUYLE ELECTRO MACHINERY SA bevindt zich op het adres: Rue De Couillet 104 6001 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 841,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical and magnetic insulation. Producten gemaakt in MUYLE ELECTRO MACHINERY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, openstaande posities, locatie van MUYLE ELECTRO MACHINERY SA op de kaart.

MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is a company, that was registered 1991 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, company assigned to the tax number BE09182617187. The company MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is located at the address: Rue De Couillet 104 6001 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 841,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical and magnetic insulation. Products created in MUYLE ELECTRO MACHINERY SA were not found.
The main activity of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA is not available. You also can look at reviews of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, open positions, location of MUYLE ELECTRO MACHINERY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUYLE ELECTRO MACHINERY SA, employees, financial statistics.