G.P.H. BASKET

Contactgegevens G.P.H. BASKET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.P.H. BASKET: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.P.H. BASKET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE QUEVRY 130; 6238; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71846898 (+32-71846898) 71846898 (+32-71846898)

Fax (fax): +32 (81) 413-77-29 +32 (81) 413-77-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.P.H. BASKET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.P.H. BASKET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.P.H. BASKET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.P.H. BASKET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.P.H. BASKET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.P.H. BASKET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.P.H. BASKET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.P.H. BASKET
Products information G.P.H. BASKET

BTW identificatienummer (tax): BE09919799804
Ondernemingsnummer: 3763885498
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.P.H. BASKET
(Get full report from official database of BE for G.P.H. BASKET)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.P.H. BASKET
Addition kinds of activities for G.P.H. BASKET

502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
02599901. Duck boerderij | Duck farm
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
35410108. Reaming machines | Reaming machines
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij G.P.H. BASKET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.P.H. BASKET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.P.H. BASKET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.P.H. BASKET. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van G.P.H. BASKET in sociale netwerken
Look for responds of G.P.H. BASKET in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.P.H. BASKET. Laat een reactie achter voor G.P.H. BASKET. G.P.H. BASKET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.P.H. BASKET. Leave a respond for G.P.H. BASKET. G.P.H. BASKET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.P.H. BASKET op de google maps. Adres en contacten G.P.H. BASKET
Location of G.P.H. BASKET on the google maps. Address and contacts of G.P.H. BASKET

Andere gerelateerde bedrijven als come G.P.H. BASKET G.P.H. BASKET: GEMEENSCHAPSINTERNAAT | Declerck P | JEAN DUVIVIER | Inalfa NV | Gallien O

Other related companies as G.P.H. BASKET: GEMEENSCHAPSINTERNAAT | Declerck P | JEAN DUVIVIER | Inalfa NV | Gallien O

G.P.H. BASKET is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.P.H. BASKET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09919799804. Het bedrijf G.P.H. BASKET bevindt zich op het adres: RUE QUEVRY 130; 6238; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van G.P.H. BASKET is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.P.H. BASKET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.P.H. BASKET, openstaande posities, locatie van G.P.H. BASKET op de kaart.

G.P.H. BASKET is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.P.H. BASKET, company assigned to the tax number BE09919799804. The company G.P.H. BASKET is located at the address: RUE QUEVRY 130; 6238; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of G.P.H. BASKET is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G.P.H. BASKET is not available. You also can look at reviews of G.P.H. BASKET, open positions, location of G.P.H. BASKET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.P.H. BASKET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.P.H. BASKET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.P.H. BASKET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.P.H. BASKET, employees, financial statistics.