Parents Secours

Contactgegevens Parents Secours: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parents Secours: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parents Secours

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Surlet 32-34; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 10 99 (+32-04 341 10 99) 04 341 10 99 (+32-04 341 10 99)

Fax (fax): 04 341 10 96 (+32-04 341 10 96) 04 341 10 96 (+32-04 341 10 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parents Secours: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parents Secours"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parents Secours"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parents Secours, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parents Secours. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parents Secours, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parents Secours. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parents Secours
Products information Parents Secours

BTW identificatienummer (tax): BE07813171386
Ondernemingsnummer: 1228790283
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Clothing (Second-hand) - Purchase & sale

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parents Secours
(Get full report from official database of BE for Parents Secours)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parents Secours
Addition kinds of activities for Parents Secours

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes

Werken bij Parents Secours: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parents Secours: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parents Secours. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parents Secours. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Parents Secours in sociale netwerken
Look for responds of Parents Secours in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parents Secours. Laat een reactie achter voor Parents Secours. Parents Secours bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parents Secours. Leave a respond for Parents Secours. Parents Secours on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parents Secours op de google maps. Adres en contacten Parents Secours
Location of Parents Secours on the google maps. Address and contacts of Parents Secours

Andere gerelateerde bedrijven als come Parents Secours Parents Secours: Borax Benelux SA | GARAGE RONY | AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN | COLINET | LA HUCHE GARNIE

Other related companies as Parents Secours: Borax Benelux SA | GARAGE RONY | AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN | COLINET | LA HUCHE GARNIE

Parents Secours is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parents Secours, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813171386. Het bedrijf Parents Secours bevindt zich op het adres: Rue Surlet 32-34; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Clothing (Second-hand) - Purchase & sale.
De hoofdactiviteit van Parents Secours is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parents Secours is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parents Secours, openstaande posities, locatie van Parents Secours op de kaart.

Parents Secours is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parents Secours, company assigned to the tax number BE07813171386. The company Parents Secours is located at the address: Rue Surlet 32-34; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. List of products are Clothing (Second-hand) - Purchase & sale.
The main activity of Parents Secours is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Parents Secours is not available. You also can look at reviews of Parents Secours, open positions, location of Parents Secours on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parents Secours, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parents Secours, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parents Secours, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parents Secours, employees, financial statistics.