AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN

Contactgegevens AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOSEPH CASSELAAN 2; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59302747 (+32-59302747) 59302747 (+32-59302747)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN
Products information AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

herverkoop .^^woningen en appartementen te Middelkerke.,Herverkoop van studio's.

Product categorie (product category): Landmeters and schatters; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN
(Get full report from official database of BE for AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN
Addition kinds of activities for AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
20610201. Blackstrap melasse, gemaakt van suikerriet | Blackstrap molasses, made from sugar cane
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
36990600. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Laat een reactie achter voor AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. Leave a respond for AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN. AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN op de google maps. Adres en contacten AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN
Location of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN on the google maps. Address and contacts of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: DDM VERZEKERINGSMAKELAAR | AMB SANITAIRE | LES DEPANNEURS LIEGEOIS | Saint-Joseph SC | Locamachine

Other related companies as AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN: DDM VERZEKERINGSMAKELAAR | AMB SANITAIRE | LES DEPANNEURS LIEGEOIS | Saint-Joseph SC | Locamachine

AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN bevindt zich op het adres: JOSEPH CASSELAAN 2; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landmeters and schatters; Vakantiehuizen. Lijst met producten zijn herverkoop .^^woningen en appartementen te Middelkerke.,Herverkoop van studio's..
De hoofdactiviteit van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, openstaande posities, locatie van AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN op de kaart.

AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, company assigned to the tax number BE09776428222. The company AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is located at the address: JOSEPH CASSELAAN 2; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landmeters and schatters; Vakantiehuizen. List of products are herverkoop .^^woningen en appartementen te Middelkerke.,Herverkoop van studio's..
The main activity of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN is not available. You also can look at reviews of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, open positions, location of AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE INFO IMMO PATRICK DIELEMAN, employees, financial statistics.