Integratie en Zelfstandig Wonen

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Integratie en Zelfstandig Wonen
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Integratie en Zelfstandig Wonen

Contactgegevens Integratie en Zelfstandig Wonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Integratie en Zelfstandig Wonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Integratie en Zelfstandig Wonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Claeshof 11; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 67 63 (+32-02 267 67 63) 02 267 67 63 (+32-02 267 67 63)

Fax (fax): +32 (64) 472-32-57 +32 (64) 472-32-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Integratie en Zelfstandig Wonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Integratie en Zelfstandig Wonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Integratie en Zelfstandig Wonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Integratie en Zelfstandig Wonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Integratie en Zelfstandig Wonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Integratie en Zelfstandig Wonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Integratie en Zelfstandig Wonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Integratie en Zelfstandig Wonen
Products information Integratie en Zelfstandig Wonen

BTW identificatienummer (tax): BE02327697753
Ondernemingsnummer: 2102203369
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Integratie en Zelfstandig Wonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Integratie en Zelfstandig Wonen
(Get full report from official database of BE for Integratie en Zelfstandig Wonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Integratie en Zelfstandig Wonen
Addition kinds of activities for Integratie en Zelfstandig Wonen

8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
344399. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
38420419. Walkers | Walkers
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij Integratie en Zelfstandig Wonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Integratie en Zelfstandig Wonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Integratie en Zelfstandig Wonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Integratie en Zelfstandig Wonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Integratie en Zelfstandig Wonen in sociale netwerken
Look for responds of Integratie en Zelfstandig Wonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Integratie en Zelfstandig Wonen. Laat een reactie achter voor Integratie en Zelfstandig Wonen. Integratie en Zelfstandig Wonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Integratie en Zelfstandig Wonen. Leave a respond for Integratie en Zelfstandig Wonen. Integratie en Zelfstandig Wonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Integratie en Zelfstandig Wonen op de google maps. Adres en contacten Integratie en Zelfstandig Wonen
Location of Integratie en Zelfstandig Wonen on the google maps. Address and contacts of Integratie en Zelfstandig Wonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Integratie en Zelfstandig Wonen Integratie en Zelfstandig Wonen: KARL & BART bvba | ANDY DE MIN | Ferrari Maserati Antwerpen | MAISON DAUBECHIES | CADRAGES

Other related companies as Integratie en Zelfstandig Wonen: KARL & BART bvba | ANDY DE MIN | Ferrari Maserati Antwerpen | MAISON DAUBECHIES | CADRAGES

Integratie en Zelfstandig Wonen is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Integratie en Zelfstandig Wonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02327697753. Het bedrijf Integratie en Zelfstandig Wonen bevindt zich op het adres: Pastoor Claeshof 11; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Integratie en Zelfstandig Wonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Integratie en Zelfstandig Wonen is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Integratie en Zelfstandig Wonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Integratie en Zelfstandig Wonen, openstaande posities, locatie van Integratie en Zelfstandig Wonen op de kaart.

Integratie en Zelfstandig Wonen is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Integratie en Zelfstandig Wonen, company assigned to the tax number BE02327697753. The company Integratie en Zelfstandig Wonen is located at the address: Pastoor Claeshof 11; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Integratie en Zelfstandig Wonen were not found.
The main activity of Integratie en Zelfstandig Wonen is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Integratie en Zelfstandig Wonen is not available. You also can look at reviews of Integratie en Zelfstandig Wonen, open positions, location of Integratie en Zelfstandig Wonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Integratie en Zelfstandig Wonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Integratie en Zelfstandig Wonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Integratie en Zelfstandig Wonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Integratie en Zelfstandig Wonen, employees, financial statistics.