Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

Contactgegevens Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard d'Anvers 20; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 211 35 60 (+32-02 211 35 60) 02 211 35 60 (+32-02 211 35 60)

Fax (fax): +32 (9) 948-49-32 +32 (9) 948-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde
Products information Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

BTW identificatienummer (tax): BE09635528564
Ondernemingsnummer: 9294677734
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde
(Get full report from official database of BE for Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde
Addition kinds of activities for Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

1742. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
25190304. Televisie kasten, plastic | Television cabinets, plastic
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette

Werken bij Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde in sociale netwerken
Look for responds of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Laat een reactie achter voor Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Leave a respond for Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde. Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde op de google maps. Adres en contacten Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde
Location of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde on the google maps. Address and contacts of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde

Andere gerelateerde bedrijven als come Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: MUYS | ALDI | MOULIN E | FE. NUIT BLANCHE | H. GELDOF

Other related companies as Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde: MUYS | ALDI | MOULIN E | FE. NUIT BLANCHE | H. GELDOF

Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09635528564. Het bedrijf Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde bevindt zich op het adres: Boulevard d'Anvers 20; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, openstaande posities, locatie van Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde op de kaart.

Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, company assigned to the tax number BE09635528564. The company Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is located at the address: Boulevard d'Anvers 20; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde were not found.
The main activity of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde is not available. You also can look at reviews of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, open positions, location of Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comité voor Bijzondere Jeugzorg Halle-Vilvoorde, employees, financial statistics.