MOULIN E

Contactgegevens MOULIN E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOULIN E: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOULIN E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU HAUT DONJON 2 A; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 65767666 (+32-65767666) 65767666 (+32-65767666)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOULIN E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOULIN E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOULIN E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOULIN E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOULIN E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOULIN E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOULIN E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOULIN E
Products information MOULIN E

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MOULIN E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOULIN E
(Get full report from official database of BE for MOULIN E)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOULIN E
Addition kinds of activities for MOULIN E

335605. Blik | Tin
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
35370215. Straddle carriers, mobile | Straddle carriers, mobile
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats

Werken bij MOULIN E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOULIN E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOULIN E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOULIN E. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van MOULIN E in sociale netwerken
Look for responds of MOULIN E in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOULIN E. Laat een reactie achter voor MOULIN E. MOULIN E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOULIN E. Leave a respond for MOULIN E. MOULIN E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOULIN E op de google maps. Adres en contacten MOULIN E
Location of MOULIN E on the google maps. Address and contacts of MOULIN E

Andere gerelateerde bedrijven als come MOULIN E MOULIN E: Bonito | DUIKSCHOOL TIME TO DIVE | DEVOSOFT | I.D.S.P. | Thuiswinkel BVBA

Other related companies as MOULIN E: Bonito | DUIKSCHOOL TIME TO DIVE | DEVOSOFT | I.D.S.P. | Thuiswinkel BVBA

MOULIN E is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOULIN E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf MOULIN E bevindt zich op het adres: RUE DU HAUT DONJON 2 A; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in MOULIN E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOULIN E is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOULIN E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOULIN E, openstaande posities, locatie van MOULIN E op de kaart.

MOULIN E is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOULIN E, company assigned to the tax number BE02335388183. The company MOULIN E is located at the address: RUE DU HAUT DONJON 2 A; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in MOULIN E were not found.
The main activity of MOULIN E is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOULIN E is not available. You also can look at reviews of MOULIN E, open positions, location of MOULIN E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOULIN E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOULIN E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOULIN E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOULIN E, employees, financial statistics.