Short Order

Contactgegevens Short Order: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Short Order: address, phone, fax, email, website, opening hours

Short Order

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogpoort 11; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 74 07 (+32-09 225 74 07) 09 225 74 07 (+32-09 225 74 07)

Fax (fax): +32 (53) 875-30-36 +32 (53) 875-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Short Order: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Short Order"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Short Order"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Short Order, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Short Order. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Short Order, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Short Order. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Short Order
Products information Short Order

BTW identificatienummer (tax): BE06962005615
Ondernemingsnummer: 9128234863
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Short Order zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Short Order
(Get full report from official database of BE for Short Order)

Aanvulling soorten activiteiten voor Short Order
Addition kinds of activities for Short Order

555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated

Werken bij Short Order: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Short Order: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Short Order. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Short Order. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van Short Order in sociale netwerken
Look for responds of Short Order in social networks

Lees alle opmerkingen voor Short Order. Laat een reactie achter voor Short Order. Short Order bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Short Order. Leave a respond for Short Order. Short Order on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Short Order op de google maps. Adres en contacten Short Order
Location of Short Order on the google maps. Address and contacts of Short Order

Andere gerelateerde bedrijven als come Short Order Short Order: Van Boxtel | BBL | YSKREEM WINDSOR | BIZZ DISTI | DENIS STEYAERT

Other related companies as Short Order: Van Boxtel | BBL | YSKREEM WINDSOR | BIZZ DISTI | DENIS STEYAERT

Short Order is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Short Order, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06962005615. Het bedrijf Short Order bevindt zich op het adres: Hoogpoort 11; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Short Order zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Short Order is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Short Order is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Short Order, openstaande posities, locatie van Short Order op de kaart.

Short Order is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Short Order, company assigned to the tax number BE06962005615. The company Short Order is located at the address: Hoogpoort 11; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Snack-bars. Products created in Short Order were not found.
The main activity of Short Order is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Short Order is not available. You also can look at reviews of Short Order, open positions, location of Short Order on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Short Order, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Short Order, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Short Order, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Short Order, employees, financial statistics.