YSKREEM WINDSOR

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • YSKREEM WINDSOR

Contactgegevens YSKREEM WINDSOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YSKREEM WINDSOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

YSKREEM WINDSOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIALAAN 7; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15713705 (+32-15713705) 15713705 (+32-15713705)

Fax (fax): +32 (9) 185-83-84 +32 (9) 185-83-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YSKREEM WINDSOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YSKREEM WINDSOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YSKREEM WINDSOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YSKREEM WINDSOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YSKREEM WINDSOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YSKREEM WINDSOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YSKREEM WINDSOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YSKREEM WINDSOR
Products information YSKREEM WINDSOR

BTW identificatienummer (tax): BE02071990966
Ondernemingsnummer: 9955505371
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in YSKREEM WINDSOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YSKREEM WINDSOR
(Get full report from official database of BE for YSKREEM WINDSOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor YSKREEM WINDSOR
Addition kinds of activities for YSKREEM WINDSOR

286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
36990101. Versnelde golfgeleiderstructuren | Accelerating waveguide structures
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby

Werken bij YSKREEM WINDSOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YSKREEM WINDSOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YSKREEM WINDSOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YSKREEM WINDSOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van YSKREEM WINDSOR in sociale netwerken
Look for responds of YSKREEM WINDSOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor YSKREEM WINDSOR. Laat een reactie achter voor YSKREEM WINDSOR. YSKREEM WINDSOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YSKREEM WINDSOR. Leave a respond for YSKREEM WINDSOR. YSKREEM WINDSOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YSKREEM WINDSOR op de google maps. Adres en contacten YSKREEM WINDSOR
Location of YSKREEM WINDSOR on the google maps. Address and contacts of YSKREEM WINDSOR

Andere gerelateerde bedrijven als come YSKREEM WINDSOR YSKREEM WINDSOR: Van Der Bracht P | ODETTE | Cuisiko SPRL | S. SCHOOLMEESTERS | DE SAPPIGE PRUIM

Other related companies as YSKREEM WINDSOR: Van Der Bracht P | ODETTE | Cuisiko SPRL | S. SCHOOLMEESTERS | DE SAPPIGE PRUIM

YSKREEM WINDSOR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YSKREEM WINDSOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071990966. Het bedrijf YSKREEM WINDSOR bevindt zich op het adres: ACACIALAAN 7; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Producten gemaakt in YSKREEM WINDSOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YSKREEM WINDSOR is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YSKREEM WINDSOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YSKREEM WINDSOR, openstaande posities, locatie van YSKREEM WINDSOR op de kaart.

YSKREEM WINDSOR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is YSKREEM WINDSOR, company assigned to the tax number BE02071990966. The company YSKREEM WINDSOR is located at the address: ACACIALAAN 7; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diepvriesproducten Gh; Zuivelproducten. Products created in YSKREEM WINDSOR were not found.
The main activity of YSKREEM WINDSOR is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YSKREEM WINDSOR is not available. You also can look at reviews of YSKREEM WINDSOR, open positions, location of YSKREEM WINDSOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YSKREEM WINDSOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YSKREEM WINDSOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YSKREEM WINDSOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YSKREEM WINDSOR, employees, financial statistics.