FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA

Contactgegevens FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA

Regio (region): Anderlecht, België

Adres (address): Chaussée De Mons 1424 1070 Anderlecht Bat Coca Cola - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-20-14-73 32-25-20-14-73

Fax (fax): 32-25-20-53-15 32-25-20-53-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA
Products information FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE02934143066
Ondernemingsnummer: 7103179931
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clock- and watchmaking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA

1041. Gouden ertsen | Gold ores
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software

Werken bij FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

Zoek naar antwoorden van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. Leave a respond for FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA. FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA
Location of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: HUIS AGNES | LA MAISON ? CHATS | SWINNEN G. | Barre J & M | Van Dyck Karen

Other related companies as FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA: HUIS AGNES | LA MAISON ? CHATS | SWINNEN G. | Barre J & M | Van Dyck Karen

FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Anderlecht, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934143066. Het bedrijf FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Chaussée De Mons 1424 1070 Anderlecht Bat Coca Cola - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clock- and watchmaking. Producten gemaakt in FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA op de kaart.

FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is a company, that was registered 2006 in Anderlecht region, Belgium. Full name of company is FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE02934143066. The company FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is located at the address: Chaussée De Mons 1424 1070 Anderlecht Bat Coca Cola - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clock- and watchmaking. Products created in FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, open positions, location of FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, Anderlecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, Anderlecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHE SWATCH GROUP BELGIUM SA, employees, financial statistics.