Van Dyck Karen

Contactgegevens Van Dyck Karen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dyck Karen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dyck Karen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van den Nestlaan 63; 2520; Ranst (Broechem), België

Telefoon (phone): 03 475 95 99 (+32-03 475 95 99) 03 475 95 99 (+32-03 475 95 99)

Fax (fax): +32 (59) 355-92-59 +32 (59) 355-92-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dyck Karen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dyck Karen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dyck Karen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dyck Karen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dyck Karen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dyck Karen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dyck Karen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dyck Karen
Products information Van Dyck Karen

BTW identificatienummer (tax): BE09974456787
Ondernemingsnummer: 3448303222
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Dyck Karen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dyck Karen
(Get full report from official database of BE for Van Dyck Karen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dyck Karen
Addition kinds of activities for Van Dyck Karen

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
79990203. Golf professionals | Golf professionals
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij Van Dyck Karen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dyck Karen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dyck Karen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dyck Karen. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

 • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

 • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

 • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

 • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van Van Dyck Karen in sociale netwerken
Look for responds of Van Dyck Karen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dyck Karen. Laat een reactie achter voor Van Dyck Karen. Van Dyck Karen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dyck Karen. Leave a respond for Van Dyck Karen. Van Dyck Karen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dyck Karen op de google maps. Adres en contacten Van Dyck Karen
Location of Van Dyck Karen on the google maps. Address and contacts of Van Dyck Karen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dyck Karen Van Dyck Karen: JOHNY JANSSENS | SPORTHAL KOUDE KEUKEN | Horizon Software vof | ALFONS GEUDENS | S. CALLEWAERT

Other related companies as Van Dyck Karen: JOHNY JANSSENS | SPORTHAL KOUDE KEUKEN | Horizon Software vof | ALFONS GEUDENS | S. CALLEWAERT

Van Dyck Karen is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dyck Karen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974456787. Het bedrijf Van Dyck Karen bevindt zich op het adres: Van den Nestlaan 63; 2520; Ranst (Broechem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dyck Karen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dyck Karen is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dyck Karen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dyck Karen, openstaande posities, locatie van Van Dyck Karen op de kaart.

Van Dyck Karen is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dyck Karen, company assigned to the tax number BE09974456787. The company Van Dyck Karen is located at the address: Van den Nestlaan 63; 2520; Ranst (Broechem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dyck Karen were not found.
The main activity of Van Dyck Karen is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dyck Karen is not available. You also can look at reviews of Van Dyck Karen, open positions, location of Van Dyck Karen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dyck Karen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dyck Karen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dyck Karen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dyck Karen, employees, financial statistics.