FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV
Private companiesCoal Mining • FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

Contactgegevens FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woluwedal 24 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-14-32-11 32-27-14-32-11

Fax (fax): 32-27-14-32-32 32-27-14-32-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV
Products information FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01637207031
Ondernemingsnummer: 8440765380
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV
(Get full report from official database of BE for FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV
Addition kinds of activities for FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

204102. Deeg en beslag | Doughs and batters
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
35440000. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair

Werken bij FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Laat een reactie achter voor FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. Leave a respond for FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV. FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV op de google maps. Adres en contacten FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV
Location of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV on the google maps. Address and contacts of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: CITIBANK | ROBERT DEFLANDRE | ASTEL | Colet Jean | ANDRE AERTS

Other related companies as FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV: CITIBANK | ROBERT DEFLANDRE | ASTEL | Colet Jean | ANDRE AERTS

FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01637207031. Het bedrijf FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV bevindt zich op het adres: Woluwedal 24 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 339,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, openstaande posities, locatie van FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV op de kaart.

FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, company assigned to the tax number BE01637207031. The company FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is located at the address: Woluwedal 24 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 339,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Trade organisations. Products created in FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV were not found.
The main activity of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV is not available. You also can look at reviews of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, open positions, location of FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFLEXSYS COORDINATION CENTRE NV, employees, financial statistics.