CITIBANK

Contactgegevens CITIBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITIBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITIBANK

Regio (region): Borgloon, België

Adres (address): PUTHOFVELD 1; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12742002 (+32-12742002) 12742002 (+32-12742002)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITIBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITIBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITIBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITIBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITIBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITIBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITIBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITIBANK
Products information CITIBANK

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITIBANK
(Get full report from official database of BE for CITIBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITIBANK
Addition kinds of activities for CITIBANK

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
62110304. Olie royalties dealers | Oil royalties dealers

Werken bij CITIBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITIBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITIBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITIBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van CITIBANK in sociale netwerken
Look for responds of CITIBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITIBANK. Laat een reactie achter voor CITIBANK. CITIBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITIBANK. Leave a respond for CITIBANK. CITIBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITIBANK op de google maps. Adres en contacten CITIBANK
Location of CITIBANK on the google maps. Address and contacts of CITIBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come CITIBANK CITIBANK: ISTAS | PROVO | LEQUET & HERKENNE | BART NOTREDAME | MARCEL VAISIERE

Other related companies as CITIBANK: ISTAS | PROVO | LEQUET & HERKENNE | BART NOTREDAME | MARCEL VAISIERE

CITIBANK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Borgloon, België. De volledige naam van het bedrijf is CITIBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf CITIBANK bevindt zich op het adres: PUTHOFVELD 1; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CITIBANK is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITIBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITIBANK, openstaande posities, locatie van CITIBANK op de kaart.

CITIBANK is a company, that was registered 2005 in Borgloon region, Belgium. Full name of company is CITIBANK, company assigned to the tax number BE02787475585. The company CITIBANK is located at the address: PUTHOFVELD 1; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CITIBANK is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CITIBANK is not available. You also can look at reviews of CITIBANK, open positions, location of CITIBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITIBANK, Borgloon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITIBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITIBANK, Borgloon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITIBANK, employees, financial statistics.