FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

Contactgegevens FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Joseph Wauters 57 7181 Seneffe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-55-51-40 32-64-55-51-40

Fax (fax): 32-64-55-75-41 32-64-55-75-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL
Products information FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03822387695
Ondernemingsnummer: 1612762451
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 316,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Panels, chipboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL
Addition kinds of activities for FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
35410504. Tapping machines | Tapping machines
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Laat een reactie achter voor FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. Leave a respond for FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL. FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL
Location of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: Devriese R | VMA Industrie | MARC VAN MINNEBRUGGEN | ZABETTA | Beauty Center

Other related companies as FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL: Devriese R | VMA Industrie | MARC VAN MINNEBRUGGEN | ZABETTA | Beauty Center

FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03822387695. Het bedrijf FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL bevindt zich op het adres: R. Joseph Wauters 57 7181 Seneffe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 316,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Panels, chipboard. Producten gemaakt in FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, openstaande posities, locatie van FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL op de kaart.

FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, company assigned to the tax number BE03822387695. The company FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is located at the address: R. Joseph Wauters 57 7181 Seneffe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 316,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Panels, chipboard. Products created in FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL were not found.
The main activity of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, open positions, location of FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETS H. DELBRUYERE & FILS SPRL, employees, financial statistics.