VMA Industrie

Contactgegevens VMA Industrie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VMA Industrie: address, phone, fax, email, website, opening hours

VMA Industrie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 49; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 280 95 55 (+32-09 280 95 55) 09 280 95 55 (+32-09 280 95 55)

Fax (fax): 09 282 00 37 (+32-09 282 00 37) 09 282 00 37 (+32-09 282 00 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VMA Industrie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VMA Industrie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VMA Industrie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VMA Industrie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VMA Industrie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VMA Industrie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VMA Industrie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VMA Industrie
Products information VMA Industrie

BTW identificatienummer (tax): BE04683166503
Ondernemingsnummer: 6004547119
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Electric contractors - Industrial

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VMA Industrie
(Get full report from official database of BE for VMA Industrie)

Aanvulling soorten activiteiten voor VMA Industrie
Addition kinds of activities for VMA Industrie

17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij VMA Industrie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VMA Industrie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VMA Industrie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VMA Industrie. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

Zoek naar antwoorden van VMA Industrie in sociale netwerken
Look for responds of VMA Industrie in social networks

Lees alle opmerkingen voor VMA Industrie. Laat een reactie achter voor VMA Industrie. VMA Industrie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VMA Industrie. Leave a respond for VMA Industrie. VMA Industrie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VMA Industrie op de google maps. Adres en contacten VMA Industrie
Location of VMA Industrie on the google maps. Address and contacts of VMA Industrie

Andere gerelateerde bedrijven als come VMA Industrie VMA Industrie: FLFLOREX NV | HAIR CORNER | DECORATIE VAN HERP | Rubens | Mathys Johny

Other related companies as VMA Industrie: FLFLOREX NV | HAIR CORNER | DECORATIE VAN HERP | Rubens | Mathys Johny

VMA Industrie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VMA Industrie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04683166503. Het bedrijf VMA Industrie bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 49; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 429,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial automation. Lijst met producten zijn Electric contractors - Industrial.
De hoofdactiviteit van VMA Industrie is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VMA Industrie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VMA Industrie, openstaande posities, locatie van VMA Industrie op de kaart.

VMA Industrie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VMA Industrie, company assigned to the tax number BE04683166503. The company VMA Industrie is located at the address: Kortrijksesteenweg 49; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 429,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial automation. List of products are Electric contractors - Industrial.
The main activity of VMA Industrie is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VMA Industrie is not available. You also can look at reviews of VMA Industrie, open positions, location of VMA Industrie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VMA Industrie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VMA Industrie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VMA Industrie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VMA Industrie, employees, financial statistics.