GUY MAUROY

Contactgegevens GUY MAUROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY MAUROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY MAUROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?SIR? BLONDIAU 63; 7332; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65620741 (+32-65620741) 65620741 (+32-65620741)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY MAUROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY MAUROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY MAUROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY MAUROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY MAUROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY MAUROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY MAUROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY MAUROY
Products information GUY MAUROY

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GUY MAUROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY MAUROY
(Get full report from official database of BE for GUY MAUROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY MAUROY
Addition kinds of activities for GUY MAUROY

22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec

Werken bij GUY MAUROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY MAUROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY MAUROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY MAUROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van GUY MAUROY in sociale netwerken
Look for responds of GUY MAUROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY MAUROY. Laat een reactie achter voor GUY MAUROY. GUY MAUROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY MAUROY. Leave a respond for GUY MAUROY. GUY MAUROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY MAUROY op de google maps. Adres en contacten GUY MAUROY
Location of GUY MAUROY on the google maps. Address and contacts of GUY MAUROY

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY MAUROY GUY MAUROY: FLCOGEXIM SC | CONTAINERPARK MOL | A.E.C. ELEKTRO | Dessamarmer BVBA | BRIGITTE BOREUX

Other related companies as GUY MAUROY: FLCOGEXIM SC | CONTAINERPARK MOL | A.E.C. ELEKTRO | Dessamarmer BVBA | BRIGITTE BOREUX

GUY MAUROY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY MAUROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf GUY MAUROY bevindt zich op het adres: RUE D?SIR? BLONDIAU 63; 7332; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in GUY MAUROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY MAUROY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY MAUROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY MAUROY, openstaande posities, locatie van GUY MAUROY op de kaart.

GUY MAUROY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY MAUROY, company assigned to the tax number BE02187347412. The company GUY MAUROY is located at the address: RUE D?SIR? BLONDIAU 63; 7332; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in GUY MAUROY were not found.
The main activity of GUY MAUROY is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY MAUROY is not available. You also can look at reviews of GUY MAUROY, open positions, location of GUY MAUROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY MAUROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY MAUROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY MAUROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY MAUROY, employees, financial statistics.