Dessamarmer BVBA

Contactgegevens Dessamarmer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dessamarmer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dessamarmer BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karmeldreef 51; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 27 62 (+32-056 60 27 62) 056 60 27 62 (+32-056 60 27 62)

Fax (fax): 056 60 66 17 (+32-056 60 66 17) 056 60 66 17 (+32-056 60 66 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dessamarmer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dessamarmer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dessamarmer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dessamarmer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dessamarmer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dessamarmer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dessamarmer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dessamarmer BVBA
Products information Dessamarmer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09215576171
Ondernemingsnummer: 1543548583
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Marble & granite works

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dessamarmer BVBA
(Get full report from official database of BE for Dessamarmer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dessamarmer BVBA
Addition kinds of activities for Dessamarmer BVBA

609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
20139908. Lamsstoofpot, Uit gekocht vlees | Lamb stew, from purchased meat
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
72130000. Linnengoed | Linen supply
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij Dessamarmer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dessamarmer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dessamarmer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dessamarmer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van Dessamarmer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dessamarmer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dessamarmer BVBA. Laat een reactie achter voor Dessamarmer BVBA. Dessamarmer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dessamarmer BVBA. Leave a respond for Dessamarmer BVBA. Dessamarmer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dessamarmer BVBA op de google maps. Adres en contacten Dessamarmer BVBA
Location of Dessamarmer BVBA on the google maps. Address and contacts of Dessamarmer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dessamarmer BVBA Dessamarmer BVBA: IXORA | PLANCNOIT SPORTS | F. GRUYTERS | MIMOUN | Schrouben Georges

Other related companies as Dessamarmer BVBA: IXORA | PLANCNOIT SPORTS | F. GRUYTERS | MIMOUN | Schrouben Georges

Dessamarmer BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dessamarmer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215576171. Het bedrijf Dessamarmer BVBA bevindt zich op het adres: Karmeldreef 51; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Marble & granite works.
De hoofdactiviteit van Dessamarmer BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dessamarmer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dessamarmer BVBA, openstaande posities, locatie van Dessamarmer BVBA op de kaart.

Dessamarmer BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dessamarmer BVBA, company assigned to the tax number BE09215576171. The company Dessamarmer BVBA is located at the address: Karmeldreef 51; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Marble & granite works.
The main activity of Dessamarmer BVBA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dessamarmer BVBA is not available. You also can look at reviews of Dessamarmer BVBA, open positions, location of Dessamarmer BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dessamarmer BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dessamarmer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dessamarmer BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dessamarmer BVBA, employees, financial statistics.