FLTENSEN MARC NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLTENSEN MARC NV
Private companiesTobacco Products • FLTENSEN MARC NV

Contactgegevens FLTENSEN MARC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTENSEN MARC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTENSEN MARC NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Huidevettersstr. 52 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-98-98 32-32-31-98-98

Fax (fax): 32-32-25-12-32 32-32-25-12-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTENSEN MARC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTENSEN MARC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTENSEN MARC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTENSEN MARC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTENSEN MARC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTENSEN MARC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTENSEN MARC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTENSEN MARC NV
Products information FLTENSEN MARC NV

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLTENSEN MARC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clock- and watchmaking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTENSEN MARC NV
(Get full report from official database of BE for FLTENSEN MARC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTENSEN MARC NV
Addition kinds of activities for FLTENSEN MARC NV

27520300. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
39659905. Rits | Zipper
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant

Werken bij FLTENSEN MARC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTENSEN MARC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTENSEN MARC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTENSEN MARC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van FLTENSEN MARC NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTENSEN MARC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTENSEN MARC NV. Laat een reactie achter voor FLTENSEN MARC NV. FLTENSEN MARC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTENSEN MARC NV. Leave a respond for FLTENSEN MARC NV. FLTENSEN MARC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTENSEN MARC NV op de google maps. Adres en contacten FLTENSEN MARC NV
Location of FLTENSEN MARC NV on the google maps. Address and contacts of FLTENSEN MARC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTENSEN MARC NV FLTENSEN MARC NV: HALL SPORTIF DES COLLINES | JOCHEMS TRANSPORT | Borin Luc | JACQUES RIGUELLE | LEADER CR?DIT

Other related companies as FLTENSEN MARC NV: HALL SPORTIF DES COLLINES | JOCHEMS TRANSPORT | Borin Luc | JACQUES RIGUELLE | LEADER CR?DIT

FLTENSEN MARC NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTENSEN MARC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf FLTENSEN MARC NV bevindt zich op het adres: Huidevettersstr. 52 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clock- and watchmaking. Producten gemaakt in FLTENSEN MARC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTENSEN MARC NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTENSEN MARC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTENSEN MARC NV, openstaande posities, locatie van FLTENSEN MARC NV op de kaart.

FLTENSEN MARC NV is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLTENSEN MARC NV, company assigned to the tax number BE04068481445. The company FLTENSEN MARC NV is located at the address: Huidevettersstr. 52 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clock- and watchmaking. Products created in FLTENSEN MARC NV were not found.
The main activity of FLTENSEN MARC NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTENSEN MARC NV is not available. You also can look at reviews of FLTENSEN MARC NV, open positions, location of FLTENSEN MARC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTENSEN MARC NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTENSEN MARC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTENSEN MARC NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTENSEN MARC NV, employees, financial statistics.