JACQUES RIGUELLE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JACQUES RIGUELLE
Private companiesTobacco Products • JACQUES RIGUELLE

Contactgegevens JACQUES RIGUELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES RIGUELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES RIGUELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CORNUCHAMPS 61; 4260; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19698833 (+32-19698833) 19698833 (+32-19698833)

Fax (fax): +32 (82) 684-32-42 +32 (82) 684-32-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES RIGUELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES RIGUELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES RIGUELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES RIGUELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES RIGUELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES RIGUELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES RIGUELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES RIGUELLE
Products information JACQUES RIGUELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07371246337
Ondernemingsnummer: 1383422851
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipement divers pour commerces Location de biens divers. Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES RIGUELLE
(Get full report from official database of BE for JACQUES RIGUELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES RIGUELLE
Addition kinds of activities for JACQUES RIGUELLE

353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
26310408. Matrix bord | Matrix board
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij JACQUES RIGUELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES RIGUELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES RIGUELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES RIGUELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenplaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

 • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

 • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

 • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

 • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

 • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

 • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

  Type: Vaste Job

  Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BRADY

  Type: Leercontract

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van JACQUES RIGUELLE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES RIGUELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES RIGUELLE. Laat een reactie achter voor JACQUES RIGUELLE. JACQUES RIGUELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES RIGUELLE. Leave a respond for JACQUES RIGUELLE. JACQUES RIGUELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES RIGUELLE op de google maps. Adres en contacten JACQUES RIGUELLE
Location of JACQUES RIGUELLE on the google maps. Address and contacts of JACQUES RIGUELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES RIGUELLE JACQUES RIGUELLE: HINCK ERIC SPRL | Van Hoogenbemt E | Verbeke Steven | HET VERZEKERINGSKANTOOR | GEETS LEON

Other related companies as JACQUES RIGUELLE: HINCK ERIC SPRL | Van Hoogenbemt E | Verbeke Steven | HET VERZEKERINGSKANTOOR | GEETS LEON

JACQUES RIGUELLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES RIGUELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371246337. Het bedrijf JACQUES RIGUELLE bevindt zich op het adres: RUE DU CORNUCHAMPS 61; 4260; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipement divers pour commerces Location de biens divers. Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines..
De hoofdactiviteit van JACQUES RIGUELLE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES RIGUELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES RIGUELLE, openstaande posities, locatie van JACQUES RIGUELLE op de kaart.

JACQUES RIGUELLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES RIGUELLE, company assigned to the tax number BE07371246337. The company JACQUES RIGUELLE is located at the address: RUE DU CORNUCHAMPS 61; 4260; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipement divers pour commerces Location de biens divers. Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines..
The main activity of JACQUES RIGUELLE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES RIGUELLE is not available. You also can look at reviews of JACQUES RIGUELLE, open positions, location of JACQUES RIGUELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES RIGUELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES RIGUELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES RIGUELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES RIGUELLE, employees, financial statistics.