Cristallerie Anspach

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Cristallerie Anspach
Private companiesEducational Services • Cristallerie Anspach

Contactgegevens Cristallerie Anspach: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cristallerie Anspach: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cristallerie Anspach

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Anspach 123; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 62 32; 02 512 76 96 (+32-02 512 62 32; 02 512 76 96) 02 512 62 32; 02 512 76 96 (+32-02 512 62 32; 02 512 76 96)

Fax (fax): 02 512 62 32 (+32-02 512 62 32) 02 512 62 32 (+32-02 512 62 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cristallerie Anspach: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cristallerie Anspach"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cristallerie Anspach"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cristallerie Anspach, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cristallerie Anspach. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cristallerie Anspach, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cristallerie Anspach. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cristallerie Anspach
Products information Cristallerie Anspach

BTW identificatienummer (tax): BE01959381103
Ondernemingsnummer: 9972534179
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Wedding presents - Lists; Dinner services & cutlery sets - Retail; Crystal & glassware - Retail; Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Silverware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cristallerie Anspach
(Get full report from official database of BE for Cristallerie Anspach)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cristallerie Anspach
Addition kinds of activities for Cristallerie Anspach

28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Cristallerie Anspach: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cristallerie Anspach: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cristallerie Anspach. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cristallerie Anspach. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van Cristallerie Anspach in sociale netwerken
Look for responds of Cristallerie Anspach in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cristallerie Anspach. Laat een reactie achter voor Cristallerie Anspach. Cristallerie Anspach bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cristallerie Anspach. Leave a respond for Cristallerie Anspach. Cristallerie Anspach on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cristallerie Anspach op de google maps. Adres en contacten Cristallerie Anspach
Location of Cristallerie Anspach on the google maps. Address and contacts of Cristallerie Anspach

Andere gerelateerde bedrijven als come Cristallerie Anspach Cristallerie Anspach: HANDBALL CLUB LE CENTRE | Storagetek Belgium | STUBBE | GARAGE MONCAREY | VEKOSA

Other related companies as Cristallerie Anspach: HANDBALL CLUB LE CENTRE | Storagetek Belgium | STUBBE | GARAGE MONCAREY | VEKOSA

Cristallerie Anspach is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cristallerie Anspach, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01959381103. Het bedrijf Cristallerie Anspach bevindt zich op het adres: Boulevard Anspach 123; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Silverware - Retail. Lijst met producten zijn Wedding presents - Lists; Dinner services & cutlery sets - Retail; Crystal & glassware - Retail; Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van Cristallerie Anspach is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cristallerie Anspach is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cristallerie Anspach, openstaande posities, locatie van Cristallerie Anspach op de kaart.

Cristallerie Anspach is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cristallerie Anspach, company assigned to the tax number BE01959381103. The company Cristallerie Anspach is located at the address: Boulevard Anspach 123; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Silverware - Retail. List of products are Wedding presents - Lists; Dinner services & cutlery sets - Retail; Crystal & glassware - Retail; Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of Cristallerie Anspach is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cristallerie Anspach is not available. You also can look at reviews of Cristallerie Anspach, open positions, location of Cristallerie Anspach on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cristallerie Anspach, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cristallerie Anspach, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cristallerie Anspach, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cristallerie Anspach, employees, financial statistics.