VEKOSA

Contactgegevens VEKOSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEKOSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEKOSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIDDER DE GHELLINCKSTRAAT 59; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56667983 (+32-56667983) 56667983 (+32-56667983)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEKOSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEKOSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEKOSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEKOSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEKOSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEKOSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEKOSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEKOSA
Products information VEKOSA

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage Central, Plomberie, Chauffage Industriel.. Produits: Adoucisseurs d'Eau.. Produits: Mat茅riel d'Extinction d'Incendie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique industrielle. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Appareils de pulv茅risation Fab. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEKOSA
(Get full report from official database of BE for VEKOSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEKOSA
Addition kinds of activities for VEKOSA

14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
28990403. flares | Flares
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
33310102. Varkens, koper | Pigs, copper
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij VEKOSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEKOSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEKOSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEKOSA. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van VEKOSA in sociale netwerken
Look for responds of VEKOSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEKOSA. Laat een reactie achter voor VEKOSA. VEKOSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEKOSA. Leave a respond for VEKOSA. VEKOSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEKOSA op de google maps. Adres en contacten VEKOSA
Location of VEKOSA on the google maps. Address and contacts of VEKOSA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEKOSA VEKOSA: Dejardin C | GIELKENS AUTOBEDRIJF NV | FERON A ET FILS | Carestel | WILLY DE LEEBEECK

Other related companies as VEKOSA: Dejardin C | GIELKENS AUTOBEDRIJF NV | FERON A ET FILS | Carestel | WILLY DE LEEBEECK

VEKOSA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEKOSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VEKOSA bevindt zich op het adres: RIDDER DE GHELLINCKSTRAAT 59; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique industrielle. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Appareils de pulv茅risation Fab. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage Central, Plomberie, Chauffage Industriel.. Produits: Adoucisseurs d'Eau.. Produits: Mat茅riel d'Extinction d'Incendie..
De hoofdactiviteit van VEKOSA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEKOSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEKOSA, openstaande posities, locatie van VEKOSA op de kaart.

VEKOSA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEKOSA, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VEKOSA is located at the address: RIDDER DE GHELLINCKSTRAAT 59; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation 茅lectrique industrielle. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Appareils de pulv茅risation Fab. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation de Chauffage Central, Plomberie, Chauffage Industriel.. Produits: Adoucisseurs d'Eau.. Produits: Mat茅riel d'Extinction d'Incendie..
The main activity of VEKOSA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VEKOSA is not available. You also can look at reviews of VEKOSA, open positions, location of VEKOSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEKOSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEKOSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEKOSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEKOSA, employees, financial statistics.