FLVIMCO DIAMONDS

Contactgegevens FLVIMCO DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVIMCO DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVIMCO DIAMONDS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-79-79 32-32-31-79-79

Fax (fax): 32-32-31-37-56 32-32-31-37-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVIMCO DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVIMCO DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVIMCO DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVIMCO DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVIMCO DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVIMCO DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVIMCO DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVIMCO DIAMONDS
Products information FLVIMCO DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLVIMCO DIAMONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVIMCO DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for FLVIMCO DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVIMCO DIAMONDS
Addition kinds of activities for FLVIMCO DIAMONDS

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
17419902. Schoorsteen constructie en onderhoud | Chimney construction and maintenance
20770206. Sardine olie | Sardine oil
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
35350102. Passagiers bagage riemladers | Passenger baggage belt loaders
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel

Werken bij FLVIMCO DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVIMCO DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVIMCO DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVIMCO DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLVIMCO DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of FLVIMCO DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVIMCO DIAMONDS. Laat een reactie achter voor FLVIMCO DIAMONDS. FLVIMCO DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVIMCO DIAMONDS. Leave a respond for FLVIMCO DIAMONDS. FLVIMCO DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVIMCO DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten FLVIMCO DIAMONDS
Location of FLVIMCO DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of FLVIMCO DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVIMCO DIAMONDS FLVIMCO DIAMONDS: FLCLABECK METALFORM SA | COIFFURE CAPPILOMANIA | POTAIN BELGIUM | ASK Romein NV | BAKKERIJ VAN LOOCK

Other related companies as FLVIMCO DIAMONDS: FLCLABECK METALFORM SA | COIFFURE CAPPILOMANIA | POTAIN BELGIUM | ASK Romein NV | BAKKERIJ VAN LOOCK

FLVIMCO DIAMONDS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVIMCO DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf FLVIMCO DIAMONDS bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLVIMCO DIAMONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVIMCO DIAMONDS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVIMCO DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVIMCO DIAMONDS, openstaande posities, locatie van FLVIMCO DIAMONDS op de kaart.

FLVIMCO DIAMONDS is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLVIMCO DIAMONDS, company assigned to the tax number BE06848022460. The company FLVIMCO DIAMONDS is located at the address: Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cut diamonds. Products created in FLVIMCO DIAMONDS were not found.
The main activity of FLVIMCO DIAMONDS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVIMCO DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of FLVIMCO DIAMONDS, open positions, location of FLVIMCO DIAMONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVIMCO DIAMONDS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVIMCO DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVIMCO DIAMONDS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVIMCO DIAMONDS, employees, financial statistics.