ASK Romein NV

Contactgegevens ASK Romein NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASK Romein NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASK Romein NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 33 2390 Malle-West, België

Telefoon (phone): 03.311 74 00 (+32-03.311 74 00) 03.311 74 00 (+32-03.311 74 00)

Fax (fax): 03.311 76 62 (+32-03.311 76 62) 03.311 76 62 (+32-03.311 76 62)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASK Romein NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASK Romein NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASK Romein NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASK Romein NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASK Romein NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASK Romein NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASK Romein NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASK Romein NV
Products information ASK Romein NV

BTW identificatienummer (tax): BE06051239013
Ondernemingsnummer: 7422058105
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Industrial sheds; Steel construction; Steel construction (DIN 18800 part 7); Warehouses, industrial and exhibition halls

Product categorie (product category): Athletic Halls And Gymnasiums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASK Romein NV
(Get full report from official database of BE for ASK Romein NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASK Romein NV
Addition kinds of activities for ASK Romein NV

0831. Bosproducten | Forest products
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
72991202. Kopersclub | Buyers' club

Werken bij ASK Romein NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASK Romein NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASK Romein NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASK Romein NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van ASK Romein NV in sociale netwerken
Look for responds of ASK Romein NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASK Romein NV. Laat een reactie achter voor ASK Romein NV. ASK Romein NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASK Romein NV. Leave a respond for ASK Romein NV. ASK Romein NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASK Romein NV op de google maps. Adres en contacten ASK Romein NV
Location of ASK Romein NV on the google maps. Address and contacts of ASK Romein NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ASK Romein NV ASK Romein NV: DE GOUDVIS | COIFFURE PATRICE | GAR DOM MAURICE & FILS sa | GEBROEDERS ROOSEN | PHOTO VERONIQUE SANSPOUX

Other related companies as ASK Romein NV: DE GOUDVIS | COIFFURE PATRICE | GAR DOM MAURICE & FILS sa | GEBROEDERS ROOSEN | PHOTO VERONIQUE SANSPOUX

ASK Romein NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASK Romein NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051239013. Het bedrijf ASK Romein NV bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 33 2390 Malle-West. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Athletic Halls And Gymnasiums. Lijst met producten zijn Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Industrial sheds; Steel construction; Steel construction (DIN 18800 part 7); Warehouses, industrial and exhibition halls.
De hoofdactiviteit van ASK Romein NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASK Romein NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASK Romein NV, openstaande posities, locatie van ASK Romein NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASK Romein NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASK Romein NV, company assigned to the tax number BE06051239013. The company ASK Romein NV is located at the address: Ambachtstraat 33 2390 Malle-West. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Athletic Halls And Gymnasiums. List of products are Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Industrial sheds; Steel construction; Steel construction (DIN 18800 part 7); Warehouses, industrial and exhibition halls.
The main activity of ASK Romein NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASK Romein NV is not available. You also can look at reviews of ASK Romein NV, open positions, location of ASK Romein NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASK Romein NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASK Romein NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASK Romein NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASK Romein NV, employees, financial statistics.