FLEXPECTRA NV

Contactgegevens FLEXPECTRA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXPECTRA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXPECTRA NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Berchemstadionstraat 78 2600 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-01-39-39 32-32-01-39-39

Fax (fax): 32-32-01-39-45 32-32-01-39-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXPECTRA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXPECTRA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXPECTRA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXPECTRA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXPECTRA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXPECTRA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXPECTRA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXPECTRA NV
Products information FLEXPECTRA NV

BTW identificatienummer (tax): BE06321502685
Ondernemingsnummer: 3781188964
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLEXPECTRA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Quality control and certification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXPECTRA NV
(Get full report from official database of BE for FLEXPECTRA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXPECTRA NV
Addition kinds of activities for FLEXPECTRA NV

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij FLEXPECTRA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXPECTRA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXPECTRA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXPECTRA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van FLEXPECTRA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXPECTRA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXPECTRA NV. Laat een reactie achter voor FLEXPECTRA NV. FLEXPECTRA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXPECTRA NV. Leave a respond for FLEXPECTRA NV. FLEXPECTRA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXPECTRA NV op de google maps. Adres en contacten FLEXPECTRA NV
Location of FLEXPECTRA NV on the google maps. Address and contacts of FLEXPECTRA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXPECTRA NV FLEXPECTRA NV: BERMALUX DAKWERKEN | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MIGUEL | TACK-PEUGEOT | Car Wish Wash

Other related companies as FLEXPECTRA NV: BERMALUX DAKWERKEN | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MIGUEL | TACK-PEUGEOT | Car Wish Wash

FLEXPECTRA NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXPECTRA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321502685. Het bedrijf FLEXPECTRA NV bevindt zich op het adres: Berchemstadionstraat 78 2600 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quality control and certification. Producten gemaakt in FLEXPECTRA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXPECTRA NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXPECTRA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXPECTRA NV, openstaande posities, locatie van FLEXPECTRA NV op de kaart.

FLEXPECTRA NV is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEXPECTRA NV, company assigned to the tax number BE06321502685. The company FLEXPECTRA NV is located at the address: Berchemstadionstraat 78 2600 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quality control and certification. Products created in FLEXPECTRA NV were not found.
The main activity of FLEXPECTRA NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXPECTRA NV is not available. You also can look at reviews of FLEXPECTRA NV, open positions, location of FLEXPECTRA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXPECTRA NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXPECTRA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXPECTRA NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXPECTRA NV, employees, financial statistics.