Car Wish Wash

Contactgegevens Car Wish Wash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car Wish Wash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car Wish Wash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Martinusstraat 35; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 82 29 81 (+32-016 82 29 81) 016 82 29 81 (+32-016 82 29 81)

Fax (fax): 016 82 29 81 (+32-016 82 29 81) 016 82 29 81 (+32-016 82 29 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car Wish Wash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car Wish Wash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car Wish Wash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car Wish Wash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car Wish Wash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car Wish Wash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car Wish Wash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car Wish Wash
Products information Car Wish Wash

BTW identificatienummer (tax): BE06759582519
Ondernemingsnummer: 5910064697
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Car Wish Wash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car Wish Wash
(Get full report from official database of BE for Car Wish Wash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car Wish Wash
Addition kinds of activities for Car Wish Wash

097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
51450000. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij Car Wish Wash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car Wish Wash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car Wish Wash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car Wish Wash. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van Car Wish Wash in sociale netwerken
Look for responds of Car Wish Wash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car Wish Wash. Laat een reactie achter voor Car Wish Wash. Car Wish Wash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car Wish Wash. Leave a respond for Car Wish Wash. Car Wish Wash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car Wish Wash op de google maps. Adres en contacten Car Wish Wash
Location of Car Wish Wash on the google maps. Address and contacts of Car Wish Wash

Andere gerelateerde bedrijven als come Car Wish Wash Car Wish Wash: BUREAU VAN DIJCK | FLFREE FOODS NV | ANN | De Keersmaeker G | PH. PAQUAY

Other related companies as Car Wish Wash: BUREAU VAN DIJCK | FLFREE FOODS NV | ANN | De Keersmaeker G | PH. PAQUAY

Car Wish Wash is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car Wish Wash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759582519. Het bedrijf Car Wish Wash bevindt zich op het adres: Sint-Martinusstraat 35; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 317,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing. Producten gemaakt in Car Wish Wash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car Wish Wash is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car Wish Wash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car Wish Wash, openstaande posities, locatie van Car Wish Wash op de kaart.

Car Wish Wash is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car Wish Wash, company assigned to the tax number BE06759582519. The company Car Wish Wash is located at the address: Sint-Martinusstraat 35; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 317,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobiles and trucks - Washing. Products created in Car Wish Wash were not found.
The main activity of Car Wish Wash is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Car Wish Wash is not available. You also can look at reviews of Car Wish Wash, open positions, location of Car Wish Wash on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car Wish Wash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car Wish Wash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car Wish Wash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car Wish Wash, employees, financial statistics.