Hubrecht Pascal

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Hubrecht Pascal
Private companiesMetal Mining • Hubrecht Pascal

Contactgegevens Hubrecht Pascal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubrecht Pascal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubrecht Pascal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidelbergstraat 259; 8210; Zedelgem (Loppem), België

Telefoon (phone): 050 39 57 43 (+32-050 39 57 43) 050 39 57 43 (+32-050 39 57 43)

Fax (fax): 050 39 57 43 (+32-050 39 57 43) 050 39 57 43 (+32-050 39 57 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubrecht Pascal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubrecht Pascal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubrecht Pascal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubrecht Pascal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubrecht Pascal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubrecht Pascal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubrecht Pascal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubrecht Pascal
Products information Hubrecht Pascal

BTW identificatienummer (tax): BE02123077392
Ondernemingsnummer: 1474609375
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Hubrecht Pascal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubrecht Pascal
(Get full report from official database of BE for Hubrecht Pascal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubrecht Pascal
Addition kinds of activities for Hubrecht Pascal

4226. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
01619906. Squash boerderij | Squash farm
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
50329908. Steen, verpletterd of gebroken | Stone, crushed or broken
72130102. Handdoekvoorziening | Towel supply

Werken bij Hubrecht Pascal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubrecht Pascal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubrecht Pascal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubrecht Pascal. Looking for open vacancies in other companies

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Hubrecht Pascal in sociale netwerken
Look for responds of Hubrecht Pascal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubrecht Pascal. Laat een reactie achter voor Hubrecht Pascal. Hubrecht Pascal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubrecht Pascal. Leave a respond for Hubrecht Pascal. Hubrecht Pascal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubrecht Pascal op de google maps. Adres en contacten Hubrecht Pascal
Location of Hubrecht Pascal on the google maps. Address and contacts of Hubrecht Pascal

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubrecht Pascal Hubrecht Pascal: VOUILLEMIN SA | Noesen NV | Massin K | J. DERMUL | Markt (De)

Other related companies as Hubrecht Pascal: VOUILLEMIN SA | Noesen NV | Massin K | J. DERMUL | Markt (De)

Hubrecht Pascal is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubrecht Pascal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123077392. Het bedrijf Hubrecht Pascal bevindt zich op het adres: Heidelbergstraat 259; 8210; Zedelgem (Loppem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shutters. Producten gemaakt in Hubrecht Pascal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubrecht Pascal is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubrecht Pascal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubrecht Pascal, openstaande posities, locatie van Hubrecht Pascal op de kaart.

Hubrecht Pascal is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hubrecht Pascal, company assigned to the tax number BE02123077392. The company Hubrecht Pascal is located at the address: Heidelbergstraat 259; 8210; Zedelgem (Loppem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shutters. Products created in Hubrecht Pascal were not found.
The main activity of Hubrecht Pascal is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubrecht Pascal is not available. You also can look at reviews of Hubrecht Pascal, open positions, location of Hubrecht Pascal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubrecht Pascal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubrecht Pascal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubrecht Pascal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubrecht Pascal, employees, financial statistics.